2 évnél régebbi cikk

Autós üldözés után ágyneműtartóba bújt el a rendőrök elől egy férfi Fejér megyében
·Bűnügyautós üldözés·Utolsó frissítés: undefined
Autós üldözés után ágyneműtartóba bújt el a rendőrök elől egy férfi Fejér megyében
·Bűnügyautós üldözés·Utolsó frissítés: undefined

Rendőrök vette üldözőbe egy autóst Dunaújvárosban, mert nem állt meg, mikor igazoltatni akarták. A sofőr továbbhajtott, majd egy ágyneműtartóban próbált elbújni az egyenruhások elől.

A járőrök 2021. szeptember 6-án késő délelőtt Dunaújvárosban, a Venyimi út és az Aranyvölgyi út kereszteződésében akartak ellenőrizni egy autót. A sofőr miután észrevette a rendőrautó megkülönböztető jelzéseit, és a rendőrautót megkerülve elhajtott.

A járőrök üldözőbe vették a férfit, aki néhány száz méter megtétele után egy családi ház előtt állt meg gépkocsijával, majd abból sietősen kiszállt és befutott egy házba.

A rendőrök a családi ház egyik hálószobájában, az ágyneműtartóba rejtőzve találtak rá a 33 éves sofőrre, akiről megállapították, hogy nincsen jogosítványa, továbbá az általa vezetett gépkocsira nem kötöttek kötelező gépjármű-felelősségbiztosítást.

Az egyenruhások a férfit elfogását követően a rendőrkapitányságra előállították és a gyorsított bírósági eljárás lefolytatása érdekében őrizetbe vették.

Borítókép: PB
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek