2 évnél régebbi cikk

Tömegkarambol történt az M7-esen Martonvásárnál
·Közlekedésbaleset·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
MTI/Mihádák Zoltán
Tömegkarambol történt az M7-esen Martonvásárnál
·Közlekedésbaleset·Utolsó frissítés: undefined

Felborult egy kamion az M7-esen Martonvásárnál hétfőn kora hajnalban; a baleset miatt a sztráda mindkét oldalán korlátozták a forgalmat.

A baleset az M7-es autópálya Letenye felé vezető oldalán, Martonvásár térségében, a 31-es kilométernél történt, közölte a katasztrófavédelem. A jármű átszakította a belső szalagkorlátot.

A rendőrség a police.hu-n azt írta, a felborult járműnek több személygépkocsi is nekiütközött. A forgalom Budapest felé egy sávon halad.

Pápai Eszter, a Fejér Megyei Rendőrfőkapitányság sajtóreferense arról is tájékoztatta az MTI-t, hogy a sztráda  forgalmát a 7-es számú főútra terelik, a járművezetők a kápolnásnyéki felhajtónál térhetnek vissza az autópályára a Balaton irányába.

FRISSÍTÉS, 8:58: Az autópálya Balaton felé vezető oldalának forgalmát a rendőrök továbbra is a 7-es számú főútra terelik, a főváros irányába két sávon halad a forgalom.

FRISSÍTÉS, 12:44: Az útinform.hu szerint a baleset miatt a Balaton irányába közel 10 km-es a torlódás, de a 7-es főúton is 5-6 km hosszan araszolnak a járművek. Azt írják, hogy aki teheti, az M6-os autópályán induljon el dél felé, majd az iváncsai csomópontnál, a 49-es km-nél térjen le, és Pusztaszabolcson át haladjon az M7-es autópályáig.

FRISSÍTÉS, 13:56: Befejeződött a szalagkorlát javítása az M7-es autópálya 32-es kilométerénél, Martonvásár térségében a főváros felé vezető oldalon, írja a police.hu. A rendőrök 13 óra 34 perckor feloldották a forgalomkorlátozást az érintett útszakaszon, a főváros felé is újra zavartalanul halad a forgalom.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók