2 évnél régebbi cikk

Kiskorú nevelt lányát erőszakolta hat éven keresztül, majd teherbe is ejtette a Fejér megyei férfi
·Hírekbűncselekmény·Utolsó frissítés: undefined
Kiskorú nevelt lányát erőszakolta hat éven keresztül, majd teherbe is ejtette a Fejér megyei férfi
·Hírekbűncselekmény·Utolsó frissítés: undefined

Fegyházbüntetés kiszabását indítványozta a férfi ellen a Fejér Megyei Főügyészség.

Éveken keresztül verte és erőszakolta kiskorú nevelt lányát az a Fejér megyei férfi, aki ellen most a Fejér Megyei Főügyészség minősített szexuális erőszak bűntette és további bűncselekmény miatt emelt vádat - tette közzé a főügyészség sajtóközleményében.

A vádirat szerint a férfi, a házastársa és a nő korábbi házasságából született lánya együtt éltek egy Fejér megyei településen. A nő három műszakban dolgozott Székesfehérváron, így a kiskorú lány rendszeresen egyedül maradt a vádlottal.

A férfinak a gyermekkel való kezdeti jó kapcsolata megváltozott, hatalmát rendszeresen éreztette vele, ellenőrizte a telefonját, nem engedte el a társaival szórakozni, amikor pedig késve érkezett haza, megpofozta, szidta.

A fiatal lány nem véletlenül félt a vádlottól, hiszen hamarosan - amint a gyermek a tizenötödik életévét betöltötte - 2010. novemberétől rendszeresen, hetente szexuálisan molesztálta őt. A férfi veréssel is fenyegetett - még a gyermek nagykorúvá válását követően is - azért, hogy lány ne tanúsítson ellenállást, és ne szóljon senkinek a történtekről.

A sértettnek 2017. júliusában gyermeke született a vádlottól, majd 2020. márciusában feljelentést tett.

Az ügyészség vádiratában a férfival szemben fegyházbüntetés kiszabását, közügyek gyakorlásától eltiltást, valamint minden olyan foglalkozástól vagy egyéb tevékenységtől való eltiltást indítványozta, amelynek keretében 18. életévét be nem töltött személy nevelését, felügyeletét, gondozását végzi, illetve ilyen személlyel hatalmi vagy befolyási viszonyban áll.

Borítókép: PB
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók