2 évnél régebbi cikk

Több munkakörbe várja új munkatársait Fejér megye nagy múltú agrárcége
·Zöldállás·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Enyingi Agrár Zrt.
Több munkakörbe várja új munkatársait Fejér megye nagy múltú agrárcége
·Zöldállás·Utolsó frissítés: undefined

A mezőgazdaság területe folyamatosan biztos munkahelyet és kiszámítható jövőt kínál, és a járvány idején is stabil megélhetést nyújtott/nyújt az Enyingi Agrár Zrt.

Fejér megye egyik legnagyobb múltú agrárcégénél nyílik most lehetőség elhelyezkedni: az Enyingi Agrár Zrt. több nyitott pozíciójára várja azokat, akik kiszámítható és biztos munkahelyet szeretnének magunknak, olyat, amely járványok vagy nehézségek idején is stabil jövőt kínál.

Az Enyingi Agrár Zrt. története egészen 1949-ig nyúlik vissza: ekkor hoztak létre a Mezőföld és a Sárrét találkozásánál 3 állami gazdaságot, amelyeket a későbbiekben összevontak, és 1963. január 1-étől Enyingi Állami Gazdaság néven működött.  

A kezdetektől igen sokrétű tevékenységet folytatott a gazdaság, jelenleg pedig az árunövény termesztés, illetve saját állattartást szolgáló takarmánynövények termesztése, valamint az állattenyésztés határozza meg a profilját.

Jelenleg nyitott pozíciók:

  • A Kiscséripusztai (Polgárdi –Kiscséripuszta) szarvasmarha telepén villanyszerelő, karbantartó és állattenyésztési munkakörök (fejő, borjúgondozó, elletős, ivarzó kifogó). A villanyszerelő munkakör betöltésének feltétele: szakirányú iskolai végzettség. A munkakörök betöltésénél a szakmai gyakorlat előnyt jelent. Jelentkezni  a 06/30-9272-077 telefonszámon lehet.

  • Az Ágostonpusztai telephelyen traktoros, villanyszerelő, szárítókezelő, tehergépkocsivezető és mikrobuszvezető munkakörök. A traktoros, szárítókezelő, illetve a villanyszerelő munkakör betöltésének feltételei: szakirányú iskolai végzettség. A munkakörök betöltésénél a szakmai gyakorlat előnyt jelent.

    A tehergépkocsivezetői munkakör betöltésének feltétele ADR vizsga, míg a mikrobuszvezető munkakör betöltésének feltétele D kategóriás jogosítvány. Előnyt jelent a lajoskomáromi, dégi vagy középbogárdi lakóhely. Jelentkezni az 06/30-9272-077  telefonszámon lehet.
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek