2 évnél régebbi cikk

Megbontotta a szél a Tóvárosi lakónegyed egyik társasházának a tetejét
·Hírekbaleset·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Facebook/Dr. Cser-Palkovics András
Megbontotta a szél a Tóvárosi lakónegyed egyik társasházának a tetejét
·Hírekbaleset·Utolsó frissítés: undefined

A Tóvárosi lakónegyedben egy társasház tetejét sajnos elvitte a szél, a ház lakóközösségének minden tőlünk telhető segítséget felajánlunk - írta Cser-Palkovics András közösségi oldalán.

"Sok a törmelék, de szerencsére személyi sérülés nem történt. A társasháznak volt biztosítása, de felajánlottuk az önkormányzat segítségét is. A Tűzoltóság is segített, a Városgondnokság pedig már takarít" - írta Cser-Palkovics András polgármester Facebook-oldalán, majd hozzátette: "több városrészt megnéztem délelőtt, sok helyen van törmelék, letört ágak az utakon, járdákon. Zajlik már ezek eltávolítása is, de ez időbe telik. Kérem, hogy óvatosan közlekedjenek!"

"A nagy erejű szél megbontotta a Tóvárosi lakónegyed 9-11. társasház tetőszigetelését. A tűzoltók és a rendőrök biztosították a helyszínt, a Városgondnokság pedig már megkezdte a leesett szigetelő anyagok elszállítását. Szerencsére személyi sérülés nem történt, egy autóban keletkezett kisebb kár. Az esetről a helyszínen tájékozódtam, felajánlva a közös képviselőnek az önkormányzat segítséget. Köszönöm a Tűzoltóság, a Rendőrség és a Városgondnokság gyors segítségét" - számolt be Mészáros Attila alpolgármester közösségi oldalán miután bejárta a baleset helyszínét.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek