2 évnél régebbi cikk

Tényleg extrémnek számít a fekete konyhabútor?
·Életmódbútor·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
konhyamax.hu
Tényleg extrémnek számít a fekete konyhabútor?
·Életmódbútor·Utolsó frissítés: undefined

Ha a konyhára gondolunk, gyakran a fehér és a krém színek jelennek meg a szemünk előtt. Azonban egy igazán stílusos és modern konyhában az sem ritka, hogy egy fekete bútortól esik le az állunk! Lássuk, mi minden szól a fekete konyhabútor mellett!

Ne ragaszkodjunk a hagyományoshoz

Bár szüleink, nagyszüleink idejében még elképzelhetetlennek tűnt egy matt vagy magasfényű fekete konyha, a modern stílus manapság egyre inkább hódít. Az elegáns, éles sarkok, a nagy kontraszt és a sötét színek bátor használata lenyűgöző végeredményt produkálhat.

Éppen ezért bármilyen ijesztően is hangozhat, a fekete konyhabútor közel sem egyenlő a komorsággal és ridegséggel. Éppen ellenkezőleg! Ha nincs ötleted, hogy milyen színű legyen a fal, a csempe vagy éppen a dekoráció, egy fekete konyhabútor garantáltan megkönnyíti a választást. A bútorok látványos, erős kontrasztot alkotnak, amely garantáltan odavonzza a tekintetet. 

Mivel a konyhai gépek nagy része fekete, fehér és szürke színekben kapható, ezért az egységesség miatt sem kell aggódni. A beépített gépek remekül illeszkednek majd a modern stílusba és a színvilágba!

Jó kombinálhatóság, könnyű dekorálás

A fekete bútorokhoz bármilyen szín, minta és árnyalat jól megy, és a sötét színt kiválóan feloldja egy-egy világosabb bútor vagy burkolat. Nem kell attól sem tartani, hogy nehéz lesz a dekorálás, hiszen a fekete szín a fehérhez hasonlóan mindenhez passzol. 

Egy fekete-fehér konyha esetében pedig jóval bátrabban nyúlunk majd a színes kiegészítőkhöz, lámpabúrákhoz vagy épp a tárolóelemekhez. Gyakran a natúr, egyszerű színekhez és mintákhoz ragaszkodunk, mert azokat ismerjük. Itt az ideje azonban, hogy kilépjünk a komfortzónából, és egy egészen különleges konyhát alkossunk!

Valósítsd meg álmaid modern konyháját, és fedezd fel a KonyhaMax.hu stílusos fekete konyhabútorait!

A legkevésbé sem kényes!

A konyhában sürgő-forgó családtagok mind egyetértenek abban, hogy a legnehezebb feladat a bútorok tisztán tartása, valamint a rend megőrzése. Egy biztos, egy matt fekete konyhabútor választása esetén a nehéz tisztítás és a makacs szennyeződések többé nem létező problémák lesznek!

A sötét színű bútorok nagy előnye, hogy bármilyen makacs szennyeződés is kerül rájuk, jóval könnyebben eltávolíthatóak, mint egy világos elem esetén. A folt kevésbé látványos, emellett az apró sérülések sem hagynak olyan nyomot, amely egy világos elemnél rendkívül szembetűnő. A laminált faforgácslapból készült elemek esetében pedig elegendő egy nedves rongy, és meg is szabadulhatunk a kiömlött kávétól.

Látogass el a KonyhaMax.hu honlapjára, és böngészd végig a különböző konyhabútorok és konyhai elemek széles választékát! Találd meg az ízlésedhez leginkább illő bútort, és varázsold otthonossá és stílusossá a konyhád!

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek