1 évnél régebbi cikk

Vasárnap ínycsiklandozó falatokkal érkezik az I. Székesfehérvári Gasztromajális
·Gasztroprogramajánló·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Facebook/Böllér Boutique
Vasárnap ínycsiklandozó falatokkal érkezik az I. Székesfehérvári Gasztromajális
·Gasztroprogramajánló·Utolsó frissítés: undefined

Május 1-jén hozzák tető alá az I. Székesfehérvári Gasztromajálist, mely a nevéből adódóan nem fog szűkölködni a finom falatokban, különleges italokban és hamisítatlan majálishangulatban sem. Csak győzzétek kivárni!

Már csak néhány nap és ledobja a gasztrobombát az I. Székesfehérvári Gasztromajális, amely a Böllér Boutique jóvoltából valósul meg, és olyan élménnyel kecsegtet, hogy utána garantáltan tele bendővel hagyjátok majd el a helyszínt - már ha lábra tudtok állni!

Az esemény délelőtt 11 órakor indul, melyen mindenkit várnak, aki csípi a régi autókat, a retró bulit, a koncerteket, és nem utolsó sorban az ellenállhatatlan ételeket, hiszen a Böllér Boutique gondoskodik a remek hangulatról, illetve a megannyi ízletes enni- és innivalóról.

Sőt, számos program is színesíti majd a rendezvényt, mint a különböző workshopok vagy az amatőr BBQ-verseny. Az érdeklődőket Boutique udvara melletti parkolóban szintén várják, ahol Budafoki Tamás gasztronómiai szakújságíró tölti majd be a házigazda szerepét, és találkozhattok BRGS-sel is, szóval hajrá, hajrá!

A belépő 1500 forint, mely tartalmazza a Gasztromajális programjain való részvételt (a rendezvény 6 éves kor alatt ingyenes):

  • Három workshopot
  • Dynamite Dudes élő koncertet
  • '90-es évek bulit DjErnôPiaffal
  • Betekintést az amatőr BBQ-versenyre
  • Régi kocsi találkozót
  • Hübris kedvezménykupont
  • És nem utolsósorban a gasztroudvart

(Szerző: Szente Patrícia)

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek