1 évnél régebbi cikk

Dobd fel az ügyeletet egy humoros kórházi pólóval!
·Életmóddivat·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
poloverzum.hu
Dobd fel az ügyeletet egy humoros kórházi pólóval!
·Életmóddivat·Utolsó frissítés: undefined

Ha valahol, akkor az egészségügyben különösen fontos, hogy megőrizzük a humorérzékünket, vidámságunkat. A mindennapos betegség, halál beárnyékolja hangulatunkat, s ez hosszú távon megviselhet minket lelkileg.

Szerencsére mindig akad egy humorzsák, aki feldobja a végtelennek tűnő műszakokat. Miért ne lennél most te ez? Csalj mosoly munkatársaid arcára! Tarts velünk egy rövid cikk erejéig, és találd meg hozzád illő darabokat! Ki tudja, talán másokra is nagy hatással leszel majd. Készen állsz? 

A nővérek, ápolók kedvenc ajándékai

Vannak olyan meglepetések, amelyek kifejezetten tükrözik életvitelünket, személyiségünket, s a legtöbb esetben a szakmánkhoz is kapcsolódnak. A PólóVerzum kórházi pólók kínálata éppen ilyen céllal jött létre. Bármilyen területen is dolgozol, mindig találsz ahhoz illő ruhaneműt. 

A nővérek és ápolók már megszokták a munkájukkal kapcsolatos vicceket, és nagy eséllyel kaptak “kórházas” ajándékokat. Minden ide tartozik: a bögréktől, a dísztárgyaktól kezdve, egészen a pólókig. Sőt, akadnak olyan nővérkék, akik maguk is szívesen gyűjtik az efféle ereklyéket. 

Egészségügyis pólók

Azt mondják, egy kis humorral minden átvészelhető, még egy hosszú műszak is. Szerencsére ez teljesen igaz. Az egészségügyi munkatársak kedvenc pólóival máris vidámabbá varázsolható a légkör. Gondoljunk csak bele, ha mindenki ilyen stílusos darabokban járkálna, elég sok lenne a mosolygós arc!
 
Nem is beszélve azokról a modellekről, amelyek a betegek életébe is hoznak egy kis színt, így ők is érezhetik az őszinte támogatást. A legjobban ezt egy az “Ápoló vagyok, támaszod életed legnehezebb pillanataiban.” feliratú pólóval sugallhatod nekik. A “Nővér vagyok, a frontvonalban harcolok” szlogen ugyancsak motivációs hatással bírhat.

Ha pedig az előírások nem teszik lehetővé a mintás viseletet, akkor a hétköznapok során is büszkén képviselheted munkád értékeit az emberek előtt. 

Pólók nővéreknek, ápolóknak

Ha még mindig nem leltél rá a megfelelő ruhadarabra, akkor engedd meg, hogy még több és több frappáns mintával ellátott pólót mutassunk neked!

Az ápoló felirat önmagában még kevés, de mi lenne, ha a póló hátoldalán angyalszárnyak is lennének? Egy lelkiismeretes ápolónak csak ilyet kellene viselnie!

Aztán a “Nem tudsz megijeszteni, nővér vagyok!” darab már a humorbomba kategóriába sorolható, pont mint “A hülyeség gyógyíthatatlan, de leszedálható” feliratos modell. Azt tudjuk, hogy az egyenes EKG vonal nem jelent jót, de ha emellé odakerül a “Csak nyugi, de azért ennyire ne!”, máris viccesnek tűnik!

Látod? Nincs olyan helyzet, amelyet ne lehetne egy kis támogatással vagy humorral átvészelni! Neked, mint egészségügyi dolgozónak, ezt tudnod kell! Ideje a tettek mezejére lépni, kezdd ezt mondjuk néhány kórházi póló vásárlásával! Ezekkel gyógyítani nem, de hangulatot javítani legalább képes leszel!

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek