1 évnél régebbi cikk

Három divat tipp, mit viselj egy Desigual téli kabáthoz
Fehérvár Médiacentrum fotója
Freepik/prostooleh
Három divat tipp, mit viselj egy Desigual téli kabáthoz

A Desigual egy igen különleges márka. Jó néhány tervezését egyszerűen nem is lehet más márkához hasonlítani. Kicsit vagány, kicsit elegáns, de mindenképp olyan modelleket alkot, ami garantáltan kitűnik a tömegből. Ez pedig a téli kabátok esetén sincs másképp.

A Desigual kabátok kreatívan viselhetőek, de mi áll hozzájuk a legjobban? Járjuk körbe.

A farmerhez minden tökéletes

Örök szabály, hogy a farmer minden kabáthoz jól mutat. A Desigual kabátok esetén is igaz ez a kijelentés. Ha hétköznapibb vagy félelegáns megjelenés a cél, akkor teljesen mindegy, hogy egy stílusos szövetkabátot vagy egy pehelykabátot választunk: kifogástalanul fog hozzá állni a farmer. A sikkességet pedig tovább fokozhatjuk azzal, ha magassarkú csizmát választunk a szettünkhöz. A cipőkkel könnyedén tudjuk ugyanis a Desigual kabátok néha egészen minden stílushoz passzoló kinézetét befolyásolni. Ha egy bélelt sneakerrel veszünk fel például egy Desigual kabátot, akkor vagány és kissé sportos lehet a megjelenésünk. Ha viszont a sneaker minimalista és teljesen fekete, akkor megint csak egészen félelegáns viseletet kapunk. A Desigual kabátjai jól kombinálhatóak a bohém stílussal is. Klasszikus bakancsokkal például kifejezetten trendi outfitet alakíthatunk ki. Például a CMP bakancsok között sok olyan modell akad, ami remekül áll a Desigual kabátokhoz, használd ki a CMP bakancsok széles választékát tehát.

Leggings és kötött ruha a hideg napokra? Igen!

A ruha viselése mindig megosztó a hideg téli időjárás alatt. Azonban erről nem kell egyáltalán lemondanunk. Manapság igen csinos kötött és rendkívül meleg ruhákat, illetve tunikákat tudunk választani, ami egy vastag leggings-szel felvéve kifejezetten stílusos végeredményt ad. Persze, nem mindegy milyen mintákat választunk. Egy fekete Desigual kabáthoz szinte minden kombináció passzol, de egy színesebb darabhoz már nem biztos, hogy egy mindenféle tarka mintájú leggins jó választás lesz – ha csak nem szeretnénk úgy kinézni, mint egy szőnyeg. Ebben az esetben a tunika legyen mintás, a leggings viszont egyszínű, például fekete. Ez jól passzol a télikabátokhoz is.

Csizmanadrágok, szövet anyagok és csinos felsők

Amennyiben irodába való öltözéket keresünk, akkor a legjobb, ha valamilyen szövetnadrággal kombináljuk a Desigual kabátunkat. Ez lehet valamilyen sztreccs anyagú, ami tökéletesen passzol a csizmákhoz. A Desigual kabátok között bőven akadnak olyan darabok, amelyek alkalmasak az üzletiesebb megjelenéshez, ugyanakkor néha egészen rendhagyó modellekkel is találkozhatunk. Például egy extra hosszú parka remek választás lehet magassarkúval az ilyen stílushoz. Egyrészt a kabát hossza ad egyfajta eleganciát, amíg a parka mivolta jó melegben tart minket. A parka egyébként nem csak praktikus, de nagyon hangulatos viselet is a télre. Nagy, meleg kapucnijával és prémes kiegészítőjével csak fokozza még az ünnep várásának hangulatát is. Nem csak ezt a típust, de a Desigual minden vékonyabb anyagból készült kabátját is használhatjuk ehhez a megjelenéshez, ha annak nem túl rikító a színe. Desigual télikabátot a MODIVO-n találsz.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek