1 évnél régebbi cikk

Ezekkel teheted kellemesebbé a kádban való fürdést!
Fehérvár Médiacentrum fotója
mozaikkeramia.hu
Ezekkel teheted kellemesebbé a kádban való fürdést!

Ha még nincsen otthon fürdőkád, mert építkezel vagy felújítasz, akkor nem árt pár szempontot mérlegelni, mielőtt választasz. Nem mindegy sem a berendezés mérete, sem annak formája, hiszen ezek csak kiindulópontok, hogy merre indulj el. Fontos a minőség és a kényelem, hiszen valószínű, hogy azért szeretnél kádat, hogy sokat pihenhess benne. Pár aprósággal azonban sokkal komfortosabbá teheted a kádban történő pancsolást. Ebben a cikkben ötleteket adunk ehhez!

Milyen kiegészítőkre van szükség az új fürdőszobában?

A Mozaikkerámia fürdőkád tartozékai lehetőséget adnak arra, hogy sokkal tovább élvezhesd a kádad kényelmét. Ezek a kellékek szórakoztatóbbá és biztonságosabbá tehetik számodra és a család számára a fürdést. Ehhez azonban arra van szükség, hogy legyen egy tökéletes kádad, ami minden igényedet kielégíti. A kiválasztás folyamata a fal megfigyelésével kezdődik, hiszen ha egy felület egyenetlen, akkor nem árt kádszegélyt választani, ami esztétikusan takarja el a szépséghibákat.

Ahhoz, hogy a pancsolás élmény legyen, ki kell alakítani egy stílusos fürdőszobát, így érdemes ezzel kezdeni a felújítást vagy átalakítást. 

Kád vagy zuhany?

Ha nem szeretnél lemondani a zuhanyzásról, nincs mindig lehetőséged a kádban üldögélni, akkor érdemes kiegészíteni a kádat egy paravánnal. Így a kétféle tisztálkodási mód bármikor lehetséges lesz, a kicsapódó víz miatt sem úszik majd az egész fürdőszoba. A zuhanytér lehet félig vagy akár teljesen zárt is, ez azonban azt jelenti, hogy az előbbi esetében fix üvegfalról beszélhetünk. Egy zárt paraván azonban nyitható és csukható változatú is lehet, így ízlés kérdése, hogy miként használnánk a zuhanyt. 

Amennyiben egy nagyobb kádat sikerült találni, akkor praktikus kiegészítő lehet egy vázszerkezet, ami jóval stabilabbá és kompaktabbá varázsolja a berendezést. A minőségi kellékeket készítő gyártók és a forgalmazó összeszerelve adja át a szerkezetet, otthon már csak a pontos méretet kell beállítani. Ezzel azért jócskán lerövidül a beépítési idő, egyszerűbbé válik általa a felújítás, és persze tartósabb lesz a kialakítás.

Kényelmes kiegészítők fürdéshez

Persze nemcsak a szerkezetben gondolkodhatunk, hiszen számos egyéb praktikus apróság van, amivel kellemesebbé teheted a fürdést. Az egyik ilyen a Wellis Nera fejpárna, aminek bátran nekidőlhetsz, ha relaxálni szeretnél a forró habokban. Másik remek megoldás az M-Acryl dupla színterápia, amelynek segítségével bátran elmerülhetsz a színek világában. A kádakba helyezhető fénytechnológiának hála jóval élvezetesebb lesz a fürdés. Mint tudod, a fény különleges módon tudja befolyásolni a hangulatunkat és az érzékeinket, ami egy kikapcsolódós pihenés közben remekül jöhet.

Érdemes tehát élni a lehetőséggel és még nagyobb élménnyé tenni a habokban töltött időt. Kedved és hangulatod szerint szabályozhatod és állíthatod az egymásba úszó árnyalatokat.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek