1 évnél régebbi cikk

Ne most, drágám! - Népes közönség töltötte meg a fehérvárcsurgói kastélyparkot
Fehérvár Médiacentrum fotója
Körtvélyes Tivadar
Ne most, drágám! - Népes közönség töltötte meg a fehérvárcsurgói kastélyparkot

A Veres1Színház színészei léptek színpadra a fehérvárcsurgói Károlyi-kastély parkjában.

Szerelmi háromszögek, nercbundák,totális téboly-mindez London egyik legelőkelőbb szőrmeszalonjában. Ezekért az élményekért azonban nem kellett Angliáig utaznia senkinek, csupán Fehérvárcsurgóra, ahol ezúttal a Veres1Színház színészei szórakoztatták a közönséget.

"Évről évre jönnek emberek hozzánk, gyakorlatilag 5 éve csináljuk ezt már a kastélyban. Az első években a kastély kért engem fel, h szervezzek ide programokat. Most már a 3. éve gyakorlatilag ezt kiengedték a kezükből, és mi magunk hozunk ide önálló szervezésben előadásokat. Tavaly még két alkalommal jöttünk, tavalyelőtt is 2 alkalommal jöttünk ide, az idén már hárommal" - mondta Kanizsay Ákos programszervező.

 A júniusi Gyöngyhajú lány című előadást követően, hétfő délután a Ne most drágám!-ot mutatták be, többek között Csonka András és Mihályfi Balázs szereplésével. A szervező elmondta, mindig nagy népszerűségnek örvendenek a színházi nyári esték.

"Az első években főleg a környékbeliekre számítottunk, de most már azt vettük észre, h Szegedről, Zalaegerszegről, Sopronból, Zala megyéből tehát mindenhonnan jönnek most már gyakorlatilag hozzánk" - tette hozzá Kanizsay Ákos.

A jövő évre vonatkozóan is megvannak már a tervek, de még idén is várják a színház kedvelőket Fehérvárcsurgóra, ahol augusztus 8-án az Anconai szerelmesek című zenés komédiát tekinthetik majd meg.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek