1 évnél régebbi cikk

Valóban lehetséges az arcformázás természetes úton?
·Életmódszépségápolás·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
aesthetica.hu
Valóban lehetséges az arcformázás természetes úton?
·Életmódszépségápolás·Utolsó frissítés: undefined

A kor előrehaladtával arcunk bőrének feszessége megváltozik. Ahhoz, hogy fiatalos megjelenésünket visszanyerhessük, többféle lehetőség közül választhatunk. A természetes összhatás megőrzése érdekében gyors és fájdalommentes kezelést érdemes választanunk, mely nemcsak a ráncok eltüntetésében segíthet, hanem arcformázásra is alkalmas.

Változás természetes módon

Az arc éles kontúrjai, a bőr teltsége észrevehetően változik az idő múlásával. Szerencsére azonban a legmodernebb eljárásoknak köszönhetően bárki korrigáltathatja megjelenését az arc- és ráncfeltöltés segítségével. A költséges és hosszú felépülési idővel végzett arcplasztikai kezelések helyett választhatjuk a hialuronsavas eljárást, melyet az Aesthetica Orvosi Központ szakorvosai is használnak.

Mivel a hialuronsav természetes anyag, így alkalmazása nem okoz semmilyen egészségügyi kockázatot. A bőr alá fecskendezett töltőanyag kiválóan alkalmas az arc formázására, legyen szó akár a homlok, az arcél, a járomív változtatásáról. Emellett a meglévő ráncokat is kisimítja, visszaadva ezzel bőrünk tartását.

Miért hasznos ez a fajta arc- és ráncfeltöltés?

Az eljárás képes a mélyebb ráncokat kisimítani, a csúnya szem alatti karikákat és árkokat megszüntetni. A besüppedt járomív és járomcsont kiemelése szintén megoldható a hialuronsavas befecskendezéssel. Ezzel a módszerrel megkímélheted magad a hosszú felépüléstől, és a bonyolult műtéti beavatkozást igénylő kezelésektől.

Nemcsak idős korban ajánlott a beavatkozás elvégzése, hiszen a gyors és fájdalommentes eljárás profilharmonizációra is alkalmas. Az arc arányait tudjuk általa módosítani, így kiemelve az arc szépségét, a hibákat pedig elrejthetjük. A legharmonikusabb profil elérése ma már nem álom, hanem egyszerűen elérhető a hialuronsavas feltöltés segítségével.

Hogyan történik a kezelés?

A arc- és ráncfeltöltés előtt minden esetben személyes konzultációra kerül sor, ahol összeállítják számunkra a kezelési tervet. Ekkor az orvossal eldöntitek, hogy milyen területeken szeretnél változtatni. Minden esetben személyre szabottan választjátok ki a kezelés mértékét, elsősorban a természetes hatás elérésére törekedve.

A kezelés megkezdésekor az arc bőrének fertőtlenítése az első lépés, majd az érzéstelenítésre is sor kerül. A szakorvos ezután kezdi meg a hialuronsavat befecskendezni előre meghatározott módon, a korábban kiválasztott területekre. Mindössze 10-15 percet vesz igénybe a beavatkozás, és azonnal látványos eredményekre számíthatsz. A kezelést követően kis duzzanat előfordulhat a kezelt területeken, de ezek hamar eltűnnek. 

Az életminőséget javító kezelés hosszú távú, tartós megoldásként alkalmas az arcformázásra, és lábadozási idő nélkül nyerheted vissza korábbi varázslatos külsődet. Az arc- és ráncfeltöltés természetes hatású korrekciója finom harmóniát teremt arcodon, így mindig magabiztosnak és vonzónak érezheted magad.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek