1 évnél régebbi cikk

Fortnite témájú ajándéktárgyak
Fehérvár Médiacentrum fotója
pamutlabor.hu
Fortnite témájú ajándéktárgyak

A Fortnite igen népszerű a fiatalok és persze az idősebb korosztály körében egyaránt. Az ebben található karakterek és motívumok azonban az otthonunkban is megjelenhetnek. Ezáltal játszhatunk kedvenc figuráinkkal, ihatunk logózott bögréből, vagy felvehetünk egy Fortnite pólót is. Így a kedvelt játék mindig velünk lesz. Ebben a cikkben olyan ajándéktárgyakat mutatunk be, amelyek kapcsolódnak a Fortnite világához.

Fortnite témájú meglepetések

Van ismerőse, aki él-hal a videojátékokért? Nagy kedvence a Fortnite, így szeretné meglepni egy olyan ajándékkal, amely kapcsolódik ehhez a világhoz? A Pamutlabor Pólónyomda Fortnite pólóival könnyedén örömet okozhat egy rajongó számára. Már hazánkban is nagy népszerűsége van ennek a szórakozási módnak, hiszen itt nem lehet akadály a fáradtság vagy az időjárás. Remek módszer arra, hogy kikapcsolódjunk, hogy egy kicsit elfelejtsük a nehéz mindennapokat. 

Ha pedig valaki rajong ezekért a játékokért, akkor biztosan örömmel fogad mindent, ami kapcsolódik ehhez. A Fortnite felsők között megtalálható például a “Fortnite dab”, valamint a “Floss like a boss” felirattal ellátott változat egyaránt. Emellé választhatunk hasonló tematikájú poharakat, vászontáskát, párnahuzatot, de tulajdonképpen bármit, ami kapcsolódik a videojátékhoz. 

De mi is a Fortnite? 

Ahhoz, hogy megtudjuk, kinek tökéletes meglepetés egy Fortnite póló, pulcsi, bögre vagy vászontáska, nem árt tudni, hogy mi is ez a játék. Az Epic Game által fejlesztett, 2017-ben kiadott változat három különálló játékmód verzióban érhető el, amik mindegyike ugyanazt a játékmenetet követi. Egyes verziók azonban kizárólag Microsoft Windows-ra, macOS-re, valamint PlayStation 4 és 5-re elérhető.

Az első két játék kereskedelmileg akkora siker lett, hogy alig egy év alatt 150 millió játékosra tett szert. Havonta több száz millió dollár bevételt hozott a konyhára, ezáltal kulturális jelenséggé vált. A népszerűsége máig töretlen, olyannyira, hogy a fejlesztők idén is rukkoltak elő újdonságokkal. 

Egyéb gamer cuccok ajándékba

Manapság nem könnyű tökéletes ajándékot választani, még egy közeli rokonnak sem. Az online vásárlás során viszont számtalan lehetőségünk van gyorsan megtalálni a legmegfelelőbb darabot. Egy konzolos játékot kedvelő ismerős számára jó megoldás minden, ami kötődik kedvenc játékához. Ezek az emberek amúgy is képesek egész éjszakán át a kiválasztott videojátékkal szórakozni, így csak arra kell ügyelni, hogy a meglepetés kiváló anyagból készüljön, hiszen csak így lehet sokáig emlékeztető ajándéktárgy. 

Az biztos, ha az interneten kutatunk, akkor garantáltan találunk olyan apróságot, amiért cserébe hatalmas mosoly jár. Lehet ez egy említett Fortnite póló, egy bögre, egy kulcstartó, esetleg egy gameres törölköző, bármi, aminek otthon is hasznát lehet venni. Akár a konyhába, akár a hálóba választunk valamit, az kétségkívül praktikus és szívhez szóló lesz.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek