1 évnél régebbi cikk

2022 legszívhezszólóbb karácsonyi reklámjai
Fehérvár Médiacentrum fotója
YouTube/Disney Magyarország
2022 legszívhezszólóbb karácsonyi reklámjai

Nincs mese, nyakunkon a karácsony, így hogy fokozzuk az ünnepi hangulatot, összeszedtük nektek a legcsodálatosabb 2022-es promóciós videókat.

John Lewis & Partners

A John Lewis 2007-es karácsonyi reklámjával hagyományt teremtett, így az évek során egyre több márka követte az áruház példáját. A lényeg, hogy minden évben kiadnak egy ünnepi promóciót, amely egy csodás karácsonyi történetet mesél el, így annyira beleéled magad a megható videóba, hogy szinte fel sem tűnik: jól meg lettél reklámozva.

Az idei promóció főhőse elhatározza, hogy bár már nem fiatalabb éveit tapossa, megtanul gördeszkázni, ám próbálkozásai nem feltétlenül úgy sülnek el, ahogy azt előre tervezte. A sok gyakorlás persze meghozza a gyümölcsét, így karácsonyhoz közeledve már egész jól keni-vágja az extrém sport csínját-bínját a férfi, ráadásul még egy váratlan vendég is betoppan hozzá és párjához, amely megkoronázza az ünnepüket.

Disney

A Disney idén is kitett magáért és újabb csodával örvendeztette meg a kicsiket és nagyokat egyaránt, amelyet ráadásul szinkronosan is megtekinthettek: az Az ideje együtt lenni ünnepi sorozat utolsó fejezetében Nicole és népes famíliája új családtag érkezésére készül, ám nem mindenki áll készen a változásra. Persze amint megszületik a csöppség, mindjárt meglágyulnak azok a bizonytalanabb szívek...

Erste Group

Az Erste Group promóciója egészen baljós jelenetekkel nyit: egy morcos figura a sötétből előbújva a karácsonyi fényekben pompázó városkát pásztázza, majd miután látja a lakók önfeledt boldogságát, mindet elkövet azért, hogy szabotálja az ünnepi készülődést. Végül minden gaztette ellenére csak nem tudja teljesen tönkretenni a bulit...

Asda

Szerintem az Asda reklámjáról nem is kell annál többet mondanom, mint hogy ezt egyszerűen muszáj látnotok! Merthogy a rövidke videóban Will Ferrell ismételten magára ölti a 2003-as Mi a manóban látott figuráját, így ismételten Buddyként szórakoztatja, vicceli meg a nagyérdeműt. Maga a tökély!

Aldi

Az Aldi idén karácsonykor ismételten zöldségekkel támad: a reflektorfényben ezúttal is Kevin és családja lesz, akik elkövetik ugyan azt a turpisságot, mint az ünnepekkel kéz a kézben járó Reszkessetek, betörők! sztárjai. Kevin lemarad az őrületről, a répácskák pánikolnak, a betörők rosszalkodnak, ám a végén... mind tudjuk, ki az úr a háznál!

Ezek a reklámok is könnyet csalhatnak a szemetekbe:

McDonald's

Waitrose & Partners

SPAR

The Binge

Telekom

Ez egy szubjektív lista, ha esetleg neked más karácsonyi reklámok nyerték el a tetszésed, akkor írd meg kommentben a cikk alatt vagy Facebookon. Hajrá, hajrá, és kellemes ünnepeket!

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek