1 évnél régebbi cikk

2022 legjobb karácsonyi filmjei
Fehérvár Médiacentrum fotója
Mafab/Disney
2022 legjobb karácsonyi filmjei

Ha már tele a padlás az unalomig pörgetett karácsonyi klasszikusokkal, akkor mutatunk nektek egy filmlistát, amelyen 2022 legjobb ünnepi alkotásai kaptak helyet. Jó nézelődést!

A galaxis őrzői - Ünnepi különkiadás (Disney+)

Az egyik legkellemesebb meglepetés volt idén A galaxis őrzői - Ünnepi különkiadása, amely ugyanolyan elmeroggyantra sikeredett, mint a szuperhősök korábbi kalandjai.

Peter Quill (Chris Pratt) és vidám kompániája a frissen vásárolt Tudástérben állomásoznak, amely során arra eszmélnek rá, hogy vészesen közeledik a karácsony. Mivel Űrlordnak rendkívül fontos az ünnep, Drax (Dave Bautista) és Mantis (Pom Klementieff) kiruccannak a Földre, hogy beszerezzék a legjobb ajándékot csapatuk góréja számára.

Egy új karácsonyi történet (HBO Max)

Évtizedekkel később tető alá hozták a méltán híres Karácsonyi történet folytatását, amelyben az immáron felnőtt Ralphie (Peter Billingsley) mindennapjaiba nyerhettek bepillantást.

A férfi édesapja elvesztése után nehezen találja a helyét a világ forgatagában, úgy érzi, soha többet nem tud őszintén mosolyogni. Ám amikor összefut gyerekkori barátaival, olyan emlékeket ébreszt benne, amely hatására elhatározza, bármilyen nehéz időszakon is megy át, csemetéi számára csodálatossá varázsolja a karácsony.

Vérapó (Cinema City Alba)

Bár nem tartozik annyira a legpöpecebb karácsonyi alkotások közé, egyszerűen nem tudok elmenni a Vérapó mellett, amelyben David Harbour olyan szinten kikel magából, hogy arra nincsenek szavak.

Újabb ünnep, újabb ajándékozás, a Mikulásnak pedig annyira tele a puttonya a karácsonyi felhajtástól, hogy inkább úgy dönt, fegyvert ragad, és cinikus humorral megfűszerezve tesz rendet egy gazdag családot túszul ejtő zsoldosok között. És ez mondanom sem kell, piszok jól áll neki!

A karácsony szellemében (Apple TV+)

Ryan Reynolds és Will Ferrell összeállnak, hogy karácsonyhoz közeledve egy hatalmasat ökörködve hozzák ünnepi hangulatba a népeket, de még hogy?!

A történet szerint karácsony szellemei ezúttal szervezett formában hozzák rá a frászt az ünnepek körül kellemetlenkedőkre. A cégnél dolgozik Jelen szelleme (Will Ferrell) is, akinek a létező leginfantilisebb és gátlástalanabb üzletembert (Ryan Reynolds) kell jó útra térítenie.

Karácsony veled (Netflix)

Freddie Prinze Jr. ezúttal egy karácsonyi moziban tér vissza a képernyőre, hogy egy nagyot romantikázva hozza lázba rajongóit.

Miguel egyedülálló, özvegy apa, akinek lányának születésnapja éppen az ünnepekre esik. Közben felbukkan egy popsztár is, Angelina (Aimee Garcia), aki amúgy a férfi lányának, Christinának (Deja Monique Cruz) nagy kedvence, nem is beszélve arról, hogy Miguel számára sem közömbös, szóval lesz itt minden, ami egy ünnepi szerelmes alkotásban előfordulhat.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek