1 évnél régebbi cikk

Újévi álláslehetőség az Enyingi Agrár Zrt.-nél: több munkakörbe várja új munkatársait Fejér nagy múltú agrárcége
·Gazdaságállás·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Enyingi Agrár Zrt.
Újévi álláslehetőség az Enyingi Agrár Zrt.-nél: több munkakörbe várja új munkatársait Fejér nagy múltú agrárcége
·Gazdaságállás·Utolsó frissítés: undefined

A mezőgazdaság területe folyamatosan biztos munkahelyet és kiszámítható jövőt kínál, és minden gazdasági környezetben stabil megélhetést nyújt az Enyingi Agrár Zrt.

Fejér vármegye egyik legnagyobb múltú agrárcégénél nyílik most lehetőség elhelyezkedni: 2023 elején az Enyingi Agrár Zrt. több nyitott pozíciójára várja azokat, akik kiszámítható és biztos munkahelyet szeretnének magunknak, olyat, amely járványok vagy nehézségek idején is stabil jövőt kínál.

Az Enyingi Agrár Zrt. története egészen 1949-ig nyúlik vissza: ekkor hoztak létre a Mezőföld és a Sárrét találkozásánál 3 állami gazdaságot, amelyeket a későbbiekben összevontak, és 1963. január 1-jétől Enyingi Állami Gazdaság néven működött.

A kezdetektől igen sokrétű tevékenységet folytatott a gazdaság, jelenleg pedig az árunövény termesztés, illetve saját állattartást szolgáló takarmánynövények termesztése, valamint az állattenyésztés határozza meg a profilját.

Jelenleg nyitott állásajánlatok:

  1. Az Enyingi Agrár Zrt (8134 Mátyásdomb-Ágostonpuszta) pályázatot hirdet a Kiscséripusztai (Polgárdi –Kiscséripuszta) telephelyére állattenyésztési munkakörök (fejő, borjúgondozó, elletős, ivarzó kifogó) és traktoros munkakör betöltésére. A traktoros munkakör betöltésének feltétele: szakirányú végzettség. A munkakörök betöltésénél a szakmai gyakorlat előnyt jelent. Jelentkezni a 06/30-9272-077 telefonszámon lehet.

  2. Az Enyingi Agrár Zrt (8134 Mátyásdomb-Ágostonpuszta) felvételt hirdet az Ágostonpusztai telephelyére traktoros, szárítókezelő, tehergépkocsivezető, mikrobuszvezető, targoncás, tápkeverő kezelő, autószerelő, mezőgazdasági gépszerelő munkakörök betöltésére. A traktoros munkakör betöltésének feltételei: szakirányú végzettség. A szárítókezelő munkakör betöltésénél előnyt jelent a szakirányú végzettség és a szakmai gyakorlat. A tehergépkocsivezetői munkakör betöltésének feltétele: ADR-vizsga. A mikrobuszvezető munkakör betöltésének feltétele: D kategóriás jogosítvány. Előnyt jelent a lajoskomáromi, dégi, középbogárdi lakóhely. Az autószerelő, mezőgazdasági gépszerelő munkakörök betöltésének feltétele a szakirányú végzettség. A munkakörök betöltésénél a szakmai gyakorlat előnyt jelent. Jelentkezni az 06/30-9272-077 telefonszámon lehet.

  3. Az Enyingi Agrár Zrt (8134 Mátyásdomb-Ágostonpuszta) felvételt hirdet agronómus munkakör betöltésére. A munkakör betöltésének feltétele: szakirányú egyetemi végzettség. Előnyt jelent a legalább 5 éves szakmai gyakorlat és a Mátyásdomb, Ágostonpusztai telephelyhez közeli (max. 30 km-es) lakótávolság. Jelentkezni az 06/30-9272-077 telefonszámon lehet.
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek