1 évnél régebbi cikk

Bekapcsolva felejtett tévé buktatott le egy ágyneműtartóba bújt csákvári férfit
Bekapcsolva felejtett tévé buktatott le egy ágyneműtartóba bújt csákvári férfit

A péntek délutáni tévézés után előbb az ágyneműtartóban, végül a börtönben kötött ki a 37 éves Fejér vármegyei férfi.

Bekapcsolva felejtett tévékészülék buktatott le egy csákvárit, írja a police.hu. A 37 éves férfi úgy döntött, hogy a Fejér vármegyei település egyik lakóházban rejtőzik el a hatóság elől, miután a Kaposvári Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja elzárás miatt elfogatóparancsot bocsátott ki ellene.

A rendőrök péntek délután érkeztek ahhoz a házhoz, ahol a keresett személy feltételezhetően bujkált. A férfi ott élő rokonai ugyan elismerték, hogy hozzátartozójuk a házban él, de elmondásuk szerint nem tudtak a holléte felől.

Az intézkedő rendőröknek gyanús lett a keresett férfi szobájában bekapcsolt állapotban hagyott tévékészülék, ezért elkezdték tüzetesebben is átvizsgálni a helyiséget. Gyanújuk néhány pillanattal később beigazolódott, miután megtalálták a rejtőzködőt, aki a szobában található fekhely ágyneműtartójában keresett menedéket az egyenruhások elől.

A rendőrök az elfogatóparancs alapján kőrözött férfit a helyszínen történt elfogását követően a Közép-Dunántúli Országos Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték. 

Borítókép: PB
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek