5 hónapnál régebbi cikk

Székesfehérvárnál fogtak el egy török terroristát
Fehérvár Médiacentrum fotója
police.hu
Székesfehérvárnál fogtak el egy török terroristát

Lőfegyver birtoklásáért, emberölésért, valamint fegyveres terrorszervezetben részvételért adtak ki korábban elfogatóparancsot ellene.

A körzeti megbízottak még november 16-án, a 76-os főúton, Sármellék közelében egy kisteherautót akartak ellenőrizni - számolt be a police.hu oldalon a Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság. A sofőr meglátva a rendőröket továbbhajtott, majd bekanyarodott egy földes útra, ahol megállt és elszaladt. A hátrahagyott járműben tíz illegális migránst találtak az egyenruhások, akik török állampolgárnak vallották magukat. Meghallgatásukat követően idegenrendészeti eljárás indult velük szemben.

A 27 éves török embercsempészt és bűntársát néhány nappal később fogták el a rendőrök Székesfehérvár közelében. A két férfi ellen embercsempészés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást a Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányságon. A bíróság elrendelte letartóztatásukat.

A 23 éves gyanúsítottról kiderült, hogy a török hatóságok lőfegyver birtoklásáért, emberölésért, valamint fegyveres terrorszervezetben részvételért adtak ki elfogatóparancsot ellene.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek