12 hónapnál régebbi cikk

Válassz olyan karkötőt, amivel kiléphetsz az árnyékból!
Fehérvár Médiacentrum fotója
www.velekey-ekszervilag.hu
Válassz olyan karkötőt, amivel kiléphetsz az árnyékból!

Amikor az ékszerek között válogatunk, akkor az egyik nem titkolt szándékunk, hogy eltérjünk az átlagtól, kifejezhessük személyiségünket, és nem utolsósorban kitűnjünk a szürke tömegből. Nem könnyű azonban olyan ékszermárkát találni, aminek szinte minden egyes darabja különleges, formabontó és egyedi, ami által biztosak lehetünk benne, hogy felkeltjük környezetünk érdeklődését.

Ha te pont azt a márkát kutatod, ami megfelel a fenti feltételeknek, akkor szólunk, hogy meg is találtad! Ez ugyanis a Thomas Sabo!

Miért olyan egyedülállóak a Thomas Sabo karkötők?

Ha megnézed a Velekey Ékszervilág webáruház Thomas Sabo karkötőit, akkor te is azonnal láthatod, hogy a tervező szakít a hétköznapi klisékkel, és bátran elrugaszkodik a megszokott sémáktól. Ez teszi a kollekcióit olyan mássá, olyan azonnal felismerhetővé.

Ha úgy érzed, hogy ez már neked sok, túlzó a csillogás, merészek a formák, túl gazdagok a színek, akkor azt ajánljuk, tegyél mégis egy próbát! Van, amikor nem árt kilépni a komfortzónánkból, hiszen ezáltal fejlődhetünk, ezáltal ismerhetünk meg új dolgokat. Ha még így is merésznek érzed, akkor keress egy szolidabb darabot, Thomas Sabonál ugyanis ezt is megtalálhatod.

Hogyan jött létre ez a márka?

A tervező biztos volt abban, hogy ahhoz, hogy maradandót alkosson, először tökéletesen el kell sajátítania a szakmai fortélyokat. Ezért Thomas Sabo kitanulta a szakmát, és lépésről lépésre haladt egyre feljebb a ranglétrán. Jól megismerte a stílusirányzatokat, így ezek alapján ki tudta alakítani saját, unikális stílusát, ami iránt rajonganak a vásárlók.

A Thomas Sabo karkötők kollekciói

A tervező többféle kollekciót álmodott meg, melyek napról napra bővülnek újabb darabokkal. Talán a legnépszerűbb kollekciója a Charm Club, amelyet 2006-ban hozott létre, és napjainkra már több mint 500 modell tartozik bele. A rajongók imádják, és alig várják az újabb ékszerek megjelenését.

Másik felkapott kollekciója a Sterling Silver. Ezek a karkötők 925 Sterling ezüstből készülnek, és szintén folyamatosan bővülnek egy-egy új tervezésű darabbal.

Érdemes átnézni a Love Bridge kollekciót, mely ugyancsak 925 Sterling ezüstből készül, és nagyon izgalmas összhatású ékszereket tartalmaz, a kollekció ezen kívül félévente mindig megújul.

Aki az elegánsabb hatású ékszereket keresi, annak a Karma Beads kollekciót ajánljuk, nyitott és zárt karkötői egy nevesebb eseményen is megállják a helyüket.

Végezetül pedig bemutatjuk a Little Secret kollekciót, mely a fiatal korosztály kedvence, hiszen textil és ezüst variációival egy menő, divatos kiegészítő készülhetett el.

A Thomas Sabo a férfiak és a nők számára is hihetetlenül széles választékot kínál, így arany, roze, ezüst, fekete, rózsaszín, kék, zöld, bézs, türkiz, szürke vagy többszínű változatot is találhatsz, mindezt pedig olyan kialakításban, ami garantálja számodra azt, hogy ha felveszed, akkor úgy érezheted magad, mintha a kifutóra készülnél. Légy figyelemfelkeltő, izgalmas és lélegzetelállító, ne húzódj be az árnyékba, hanem bátran lépj ki a fényre és ragyogj!

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek