1 évnél régebbi cikk

Szolgáltatás- és létszámbővítés a székesfehérvári Építők Forrása Kft.-nél
Fehérvár Médiacentrum fotója
Hegedűs Melinda
Szolgáltatás- és létszámbővítés a székesfehérvári Építők Forrása Kft.-nél

Bővítés az Építők Forrásánál.

Az Építők Forrása építőanyag-kereskedés és fürdőszoba-, csempeszalon, több mint harminc éve működik székesfehérvári telephellyel a Budai úton 408 sz. alatt, egyre növekvő árukínálattal és szolgáltatásokkal.

Idei fejlesztésükben a burkolatok, szaniterek és jacuzzik terén készülnek bővülni, teret adva így a kerttervezésnek, a belsőépítészeti látványterezésnek, új, korszerű FORRÁS KERT részlegükben megtekinthetőek lesznek a WELLIS cég jacuzzijai, kerti bútorai, valamint egyéb kerti sütők és kemencék.

Kizárólagos forgalmazói több olasz beszállítónak (DELCONCA, MARAZZI, CIPA, RONDINE gyáraknál), ezeket akár készletről is tudják biztosítani. 

A magyar termékek forgalmazását előtérbe helyezve, a ZALAKERÁMIA termékeket márkakereskedői áron, készletről forgalmazzák. 

Segédanyagokban MAPEI márkakereskedésként készletről, vagy akár egy nap alatti szállítással tudják megrendelőiket/vásárlóikat kiszolgálni. 

Szolgáltatási köreiket a belsőépítészet terén tervezik bővíteni. Kiegészítő szolgáltatás kizárólag lakberendezőknek, új leendő bemutató termük.

Közeledik a kertbemutató is, WELLIS jacuzzi és szaniter bemutató, melyet hamarosan nyílt nap keretében, egyedi akciókkal társítva fognak átadni a nagyközönségnek

és a szakmának. Ezzel kapcsolatban figyeljék honlapjukat és Facebook-oldalukat

A szolgáltatások és termékkör bővülése miatt az alábbi pozícióba keresik jelenleg új munkatársukat: Gépkocsivezető, raktáros, árukiadó.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek