5 hónapnál régebbi cikk

Szellemi és fizikai pozícióban nyitott állásajánlatok az Enyingi Agrár Zrt.-nél!
Fehérvár Médiacentrum fotója
Enyingi Agrár Zrt.
Szellemi és fizikai pozícióban nyitott állásajánlatok az Enyingi Agrár Zrt.-nél!

A mezőgazdaság területe folyamatosan biztos munkahelyet és kiszámítható jövőt kínál, és minden gazdasági környezetben stabil megélhetést nyújt az Enyingi Agrár Zrt.

Fejér vármegye egyik legnagyobb múltú agrárcégénél nyílik most lehetőség elhelyezkedni: az Enyingi Agrár Zrt. több nyitott pozíciójára várja azokat, akik kiszámítható és biztos munkahelyet szeretnének magunknak, olyat, amely járványok vagy nehézségek idején is stabil jövőt kínál.

Az Enyingi Agrár Zrt. története egészen 1949-ig nyúlik vissza: ekkor hoztak létre a Mezőföld és a Sárrét találkozásánál 3 állami gazdaságot, amelyeket a későbbiekben összevontak, és 1963. január 1-jétől Enyingi Állami Gazdaság néven működött.

A kezdetektől igen sokrétű tevékenységet folytatott a gazdaság, jelenleg pedig az árunövény termesztés, illetve saját állattartást szolgáló takarmánynövények termesztése, valamint az állattenyésztés határozza meg a profilját.

Jelenleg nyitott állásajánlatok:

  1. Az Enyingi Agrár Zrt (8134 Mátyásdomb-Ágostonpuszta) pályázatot hirdet a Kiscséripusztai (Polgárdi –Kiscséripuszta) szarvasmarha telepére telepvezetői és állattenyésztési munkakörök (fejő, borjúgondozó, elletős, ivarzó kifogó) és traktoros munkakör betöltésére. A telepvezetői munkakör betöltésének feltétele szakirányú közép vagy felsőfokú végzettség. A traktoros munkakör betöltésének feltétele: szakirányú végzettség. A munkakörök betöltésénél a szakmai gyakorlat előnyt jelent. Jelentkezni a 06/30-9272-076 telefonszámon lehet.

  2. Az Enyingi Agrár Zrt (8134 Mátyásdomb-Ágostonpuszta) felvételt hirdet agronómus valamint magtárosi munkakör betöltésére. Az agronómus, magtárosi munkakör betöltésének feltétele: Szakirányú egyetemi végzettség. Előnyt jelent a legalább 5 éves szakmai gyakorlat és a Mátyásdomb, Ágostonpusztai telephelyhez közeli (max. 30 km-es) lakótávolság. Jelentkezni a 06/30-9272-077 telefonszámon lehet.

  3. Az Enyingi Agrár Zrt (8134 Mátyásdomb-Ágostonpuszta) felvételt hirdet az Ágostonpusztai telephelyére traktoros, szárítókezelő, tehergépkocsivezető, tápkeverő kezelő, mezőgazdasági gépszerelő munkakörök betöltésére. A traktoros munkakör betöltésének feltételei: szakirányú végzettség. A szárítókezelő munkakör betöltésénél előnyt jelent a szakirányú végzettség és a szakmai gyakorlat. A tehergépkocsivezetői munkakör betöltésének feltétele: ADR vizsga. A mezőgazdasági gépszerelő munkakör betöltésének feltétele a szakirányú végzettség. A munkakörök betöltésénél a szakmai gyakorlat előnyt jelent. Jelentkezni a 06/30-9272-077 telefonszámon lehet.
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek