4 hónapnál régebbi cikk

Nyitott állásajánlatok az Enyingi Agrár Zrt.-nél
Fehérvár Médiacentrum fotója
Enyingi Agrár Zrt.
Nyitott állásajánlatok az Enyingi Agrár Zrt.-nél

A mezőgazdaság területe folyamatosan biztos munkahelyet és kiszámítható jövőt kínál, és minden gazdasági környezetben stabil megélhetést nyújt az Enyingi Agrár Zrt.

Fejér vármegye egyik legnagyobb múltú agrárcégénél nyílik most lehetőség elhelyezkedni: az Enyingi Agrár Zrt. több nyitott pozíciójára várja azokat, akik kiszámítható és biztos munkahelyet szeretnének magunknak, olyat, amely járványok vagy nehézségek idején is stabil jövőt kínál.

Az Enyingi Agrár Zrt. története egészen 1949-ig nyúlik vissza: ekkor hoztak létre a Mezőföld és a Sárrét találkozásánál 3 állami gazdaságot, amelyeket a későbbiekben összevontak, és 1963. január 1-jétől Enyingi Állami Gazdaság néven működött. A kezdetektől igen sokrétű tevékenységet folytatott a gazdaság, jelenleg pedig az árunövény termesztés, illetve saját állattartást szolgáló takarmánynövények termesztése, valamint az állattenyésztés határozza meg a profilját.

Jelenlegi nyitott állásajánlataik:

  1. Az Enyingi Agrár Zrt (8134 Mátyásdomb-Ágostonpuszta) felvételt hirdet az Ágostonpusztai telephelyére traktoros, szárítókezelő, manitou gépkezelő, ívhegesztő munkakörök betöltésére. A traktoros munkakör betöltésének feltételei szakirányú végzettség és zöld könyv.  A szárítókezelő munkakör betöltésénél előnyt jelent a szakirányú végzettség és a szakmai gyakorlat. Az ívhegesztő munkakör betöltésének feltétele a szakirányú végzettség, a szakmai gyakorlat előnyt jelent. Jelentkezni a 06/30-9272-077 telefonszámon lehet.

  2. Az Enyingi Agrár Zrt (8134 Mátyásdomb-Ágostonpuszta) felvételt hirdet Ágostonpusztai telephelyére magtáros, valamint műhelyvezető munkakör betöltésére. Előnyt jelent a legalább 5 éves szakmai gyakorlat és a Mátyásdomb, Ágostonpusztai telephelyhez közeli (maximum 30 km-es) lakótávolság. Jelentkezni a 06/30-9272-077 telefonszámon lehet.

  3. Az Enyingi Agrár Zrt (8134 Mátyásdomb-Ágostonpuszta) felvételt hirdet Sáripusztai telephelyére éjszakai portás munkakör betöltésére. Előnyt jelent a telephelyhez közeli lakótávolság. Jelentkezni a 06/30-9272-077 telefonszámon lehet.
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek