10 hónapnál régebbi cikk

Nike Fleece – fedezd fel a Nike forradalmi technológiáját
·Életmóddivat·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
sizeer.hu
Nike Fleece – fedezd fel a Nike forradalmi technológiáját
·Életmóddivat·Utolsó frissítés: undefined

Olyan ruhát keresel, ami szenzációsan kiegészíti a streetwear outfited? Egy melegítő szett érdekel, ami tökéletes az otthoni lusta estékhez? Esetleg basic sportruhára van szükséged, amiben a friss levegőn is sportolhatsz, még akkor is, ha az időjárás nem tökéletes? Bármi is motivál, a Nike Tech Fleece kollekció a válasz! Nem tudod, mi áll ez a név mögött? Már mondjuk is!

Mi a Nike Tech Fleece technológia lényege?

A Nike Fleece kifejezés alatt egy innovatív szövetet értünk, amit az oregoni brand 2013-ban tervezett. Mi a technológia lényege? A Nike Tech Fleece egy innovatív anyag, ami mindkét oldalán sima, és két pamut réteg közé szorított habból áll, hogy viselőjének kényelmet és hőkomfortot nyújtson. Fantasztikusan melegen tart szinte minden időjárási körülmények között, miközben könnyű, légáteresztő és puha tapintású. Ennek az anyagnak az egyik fő előnye az, hogy nem túl vastag és nehéz, de kellemes viseletet biztosít, és remekül együttműködik a mozdulatokkal. Valódi innováció a hagyományos anyagokhoz képest, amikből a melegebb sportruházat készül.

Nem telt el sok idő, mire a Tech Fleece-ből készült ruhadarabok megjelentek a piacon, és a vásárlók megszerették őket egyedülálló tulajdonságaik miatt. A Nike a technológia bevezetése óta sok dicséretet kapott a minőségre és a kényelemre vonatkozóan a hagyományos jogger nadrágok, a kapucnis pulóverek és más darabok okos felturbózásáért.

Nike Tech Fleece – nem csak sportolóknak

Úgy gondolod, hogy az ilyen high-tech ruházat csak a rendszeres edzésnél beválik? Nagy tévedés! Alkalmi futók és lelkes sportolók számára egyaránt tökéletes választás. A légáteresztő pamutos anyag és a könnyű fűtőréteg kombinációja tökéletes kényelmet biztosít, még akkor is, ha edzés közben izzadsz. A könnyű, rugalmas és tartós anyag nem csak edzés közben áll helyt. A streetwear hatalmas népszerűség-növekedésével a sportos ruhák meghódították a városok utcáit és az Instagramot. Ezért a Nike Tech Fleece melegítő szett fantasztikus kiegészítése a hétköznapi, laza, nagyvárosi hangulatú szetteknek. Kombináld a pipa-logós nadrágot és a kapucnis pulóvert egy laza pólóval és a hozzá illő kiegészítőkkel, például övtáskával, halászsapkával és sötét szemüveggel. Ne felejtsd el a dizájnos sneakert – természetesen a Nike-tól!

Hol találod meg a Nike ruhát?

A válasz egyszerű – a Sizeernél, ahol a Nike Tech Fleece termékek széles választéka vár Rád! Akár praktikus melegítő szettet, akár innovatív anyagból készült kapucnis pulóvert keresel, a kollekciónkban biztosan megtalálod a tökéletes modellt. A Nike Tech Fleece nadrágok közül több színváltozatból is válogathatsz. A feltűnő sárga vagy inkább a barna visszafogott árnyalatai mellett döntesz? A fazont úgy módosították, hogy a combnál bővebb legyen a szár, ugyanakkor a vádli környékén is kényelmes illeszkedést biztosítson, mivel a szárak alját passzékban dolgozták el.

A klasszikus svédzsebeken kívül a modell egy cipzáras oldalzsebbel is rendelkezik, amiben biztonságban tudhatod a kulcscsomót, kártyákat vagy más értékeket. A szett kombinálható azonos színű vagy más színű, például fekete vagy szürke pulóverrel. A kétirányú cipzáras, hagyományos fazon kényelmes illeszkedést biztosít, a bevarrt kapucni pedig extra védelmet nyújt a szél ellen. A zsebek is biztosan bejönnek – kettő az oldalán, és egy a vállán kapott helyet.

Azt már tudod , hogy mit jelent a Nike innovatív technológiája – most nézz fel a sizeer.hu-ra, és tapasztald meg magad ezt a kivételes kényelmet!

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek