9 hónapnál régebbi cikk

Ha szereted a videójátékokat, akkor ebben a fehérvári táborban ott a helyed!
Fehérvár Médiacentrum fotója
facebook.com/albainnovar
Ha szereted a videójátékokat, akkor ebben a fehérvári táborban ott a helyed!

Ingyenes Smart Library tábort szervez az Alba Innovár és a Vörösmarty Mihály Könyvtár. A 13-14 éves korosztály augusztus utolsó előtti hetében tervezhet társasjátékot 3D-nyomtatóval, lézervágóval és különböző mesterséges intelligencia platformokkal.

A Vörösmarty Mihály Könyvtár „okos könyvtára” ad otthont annak a nyári tábornak, ahol a diákok felfedezhetik a társasjáték tervezését 3D-nyomtatóval, lézervágóval és különböző MI-platformokkal. Felfedezhetnek új technológiákat, alkothatnak játékelemeket, fejleszthetik kreativitásukat és technológiai képességeiket, együttműködve másokkal.

A tábor ideje alatt, augusztus 21-25. között megismerkedhetnek a mesterséges intelligenciára épülő modern technikákkal, így a ChatGPT használatával, kép-, hang-, videó és prezentáció generáló szoftverekkel, emellett 3D-nyomtatóval, lézervágóval és a hozzájuk kapcsolódó szoftverekkel, amelyek segítségével csapatban tudnak majd társasjátékot készíteni és persze alkalmuk nyílik számtalan már létező társasjátékot kipróbálni, azokból ihletet meríteni. A program során fejlesztik a kreativitást, a logikus gondolkodást, az érveléstechnikát, a csapatmunkára való készséget, a problémamegoldást és rugalmasságot.

Az ötnapos, ingyenes táborban a diákoknak ebédet biztosítanak a szervezők.
Jelentkezési határidő: 2023. augusztus 2. 12 óra 
További információ a +3670-412-1987-es telefonszámon kérhető. 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek