7 hónapnál régebbi cikk

Kiss Dávid: mindenkinek magába kell néznie
Fehérvár Médiacentrum fotója
Facebook/Hydro Fehérvár AV19
Kiss Dávid: mindenkinek magába kell néznie

Csalódottan összegzett Kiss Dávid, az osztrák jégkorongligában (ICEHL) érdekelt Hydro Fehérvár AV19 vezetőedzője az után, hogy csapata vasárnap 7-3-ra kikapott Klagenfurtban.

„Mindenkinek magába kell néznie, hogy tett-e eleget az utóbbi egy-két mérkőzésen. Csalódottak vagyunk, nem erre készültünk. Kedden újabb mérkőzésünk van, gyorsan tanulnunk kell ebből” - fogalmazott a nyáron kinevezett tréner a klub közösségi oldalán. A Volán az első két olaszországi összecsapását megnyerte, majd pénteken otthon a címvédő Red Bull Salzburgtól szenvedett vereséget, vasárnap pedig Klagenfurtban, írja az MTI.

„A hosszú buszút után körülbelül négy percig még egészen jól játszottunk, aztán kaptunk gyorsan gólokat, amik nem könnyítették meg a helyzetünket. Egész lélekromboló volt, amikor emberelőnyben is gólt kaptunk. Aztán hiába lőttünk még abban az előnyben gólt, és próbáltunk kapaszkodni, mentünk az eredmény után. A csúnya második harmadot követően, a harmadikban nem sok jégkorong volt, inkább kiállítások itt is, ott is” - tette hozzá.

A jelenleg nyolcadik helyen álló Fehérvár kedden a nyeretlen Graz 99erst fogadja.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek