5 hónapnál régebbi cikk

Többször is támadás érte a fehérvári parkolóőröket munkavégzés közben
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bácskai Gergely
Többször is támadás érte a fehérvári parkolóőröket munkavégzés közben

A Városgondnokság határozottan kiáll munkatársai mellett, és az önkormányzattal közösen keres megoldást a hasonló atrocitások elkerülésére.

Az egyik esetben autóval próbáltak meg elütni egy fehérvári háromgyermekes anyukát, aki parkolóőrként dolgozik, a másik esetben pedig munkaeszközét csavarták ki a parkolóőr kezéből - írja a székesfehérvár.hu az atrocitásokkal kapcsolatban.

Mindkét eset lakótelepi körzetben történt, olyan helyszíneken, ahol a lakók többségének kérése volt, hogy fizető parkolóövezetbe vonják a társasházak körüli területeket.

Kiemelik, teljesen fölösleges inzultálni a parkolóőröket, hiszen kifejezetten az ottlakók többségének akaratát tartatják csak be. A Városgondnokságon nyolc parkolóőr dolgozik, és zárt rendszerben, a hatályos rendeletek alapján végzik a tevékenységüket. Mérlegelési lehetőségük nincs a pótdíjak kiszabásának tekintetében: rendszám alapján, PDA eszközön ellenőrzik a parkolást, nincs lehetőségük arra, hogy ne büntessék meg azt a gépjárművet, amelyik rendszáma nem rendelkezik érvényes parkolással.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek