3 hónapnál régebbi cikk

Az arany ékszer sosem megy ki a divatból!
Fehérvár Médiacentrum fotója
Juta óra-ékszer
Az arany ékszer sosem megy ki a divatból!

A nemesfémek közül az arany az, amelyik valóban örök értéket képvisel.

Nem csupán amiatt, mert egy olyan maradandó, ugyanakkor mégis puha, könnyen alakítható anyagról van szó, amely éppen ezért valóban csodás, különleges darabok megalkotására is lehetőséget ad, hanem azért is, mert sosem megy ki a divatból.

Semmi sem örök?

A mai világban gyakran mondogatjuk, hogy minden elértéktelenedett, hogy már nem ugyanaz, nem ugyanolyan értékes és fontos, mint régen. De ez azért egy igencsak túlzó állításnak bizonyul, ha jobban belegondolunk. Nem is kell messzire mennünk ahhoz, hogy bizonyítsuk igazunkat, elegendő csak a Juta Óra-Ékszer arany ékszer kollekciói között rábukkannunk álmaink darabjára, hogy máris meggyőződjünk az állítás helytelenségéről.

Az arany sokszínű

Habár azok után, amiket eddig is mondtunk róla, igencsak furcsának tűnhet, ám mégis akad olyan, aki azt gondolja, hogy az arany ósdi vagy unalmas. De gondoljunk csak bele ebbe az állításba egy kicsit alaposabban!

Az arany is többféle színben pompázhat, hiszen a hagyományosnak számító sárga mellett ott a fehér vagy a rose is. Már említettük, hogy nagyon jól megmunkálható, s ennek köszönhetjük azt, hogy a klasszikus modellek mellett akadnak modern, sőt extravagáns arany ékszerek is. És akkor még szót sem ejtettünk a kövekkel díszített változatokról, amelyek között megtalálhatjuk a cirkóniát, de akár a gyémántot is, s még a kövek színét tekintve sem kell kompromisszumokat kötnünk.

Láncok, medálok, karperecek és karkötők, fülbevalók vagy gyűrűk? Az aranyból készített ékszerek hatalmas és fantasztikus választékában valóban bármit megtalálunk, amit szeretnénk.

Miért éppen a Juta Gold?

Egyenesen a napfényes Itáliából hozzák el nekünk a csodás, 14 karátos ékszereket, amelyeket a legizgalmasabb kollekciókból, a legnevesebb olasz tervezők kínálatából válogatnak össze csak nekünk. A szépséges fehér- vagy sárgaarany ékszerek között mindenki rábukkanhat a számára tökéletes modellre, amely valóban örök, értéktartó darabja lesz a saját gyűjteményének.

Megtalálhatjuk az ízléses klasszikusokat, a letisztult, finom és törékeny eleganciát, de nem hiányozhatnak közülük a különleges, vagány, extrémebb ékszerek sem. Utóbbiakra jellemzők a modern formák, némi lázadóbb vagy éppen csak kivételes mintázattal karöltve. De nagyon fontos leszögezni, hogy bármelyik kategóriát is részesítjük előnyben, mindegyikben megleljük a mi korosztályunkhoz leginkább passzoló darabokat. Az arany mindenkihez illik, és mindenkinek jól áll.

A gyémánt berakásos modellek még a legmagasabb elvárásokat is kielégítik. Az indiai kövek az egyik legismertebbnek számítanak, nem véletlenül kaptak elsőrendű minősítést.

Az arany ékszer tökéletes ajándék, akár saját magunknak szeretnénk örömet okozni, akár szívünk hölgyét szeretnénk elkápráztatni vele. Később pedig gyermekeink, unokáink szépségét is felragyogtathatja egy gyönyörű, időtálló darab.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek