3 hónapnál régebbi cikk

Megint megtámadtak egy munkáját végző parkolóőrt Fehérváron
Megint megtámadtak egy munkáját végző parkolóőrt Fehérváron

Sajnos nem ez volt az első eset, tavaly két alkalommal is érte atrocitás a fehérvári parkolóőröket

Tavaly két alkalommal is támadás érte a fehérvári parkolóőröket, a napokban pedig ismét megtámadtak és fizikailag bántalmaztak egy parkolóőrt a városban - írja a Városgondnokság kiemelve, határozottan kiállnak munkatársaik mellett, és az önkormányzattal közösen keresnek megoldást a hasonló atrocitások elkerülésére.

Minden ilyen esetben rendőrségi feljelentést tesz a Városgondnokság, hiszen megengedhetetlen, hogy megtámadjanak munkát végző parkolóőröket.

Szerdán ismét atrocitás érte a Városgondnokság egyik hölgy parkolóőrét, fizikálisan bántalmazták, amikor egyébként segítséget ajánlott egy autósnak. Tavaly az egyik esetben autóval próbáltak meg elütni egy fehérvári háromgyermekes anyukát, aki parkolóőrként dolgozik, a másik esetben pedig munkaeszközét csavarták ki a parkolóőr kezéből.

A Városgondnokságon nyolc parkolóőr dolgozik, és zárt rendszerben, a hatályos rendeletek alapján végzik a tevékenységüket. Mérlegelési lehetőségük nincs a pótdíjak kiszabásának tekintetében: rendszám alapján, PDA eszközön ellenőrzik a parkolást, nincs lehetőségük arra, hogy ne büntessék meg azt a gépjárművet, amelyik rendszáma nem rendelkezik érvényes parkolással.

Borítókép: Bácskai Gergely
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek