1 hónapnál régebbi cikk

Elütöttek két kislányt Móron, akik megható köszönetet mondtak a mentőknek
Fehérvár Médiacentrum fotója
Facebook/Országos Mentőszolgálat
Elütöttek két kislányt Móron, akik megható köszönetet mondtak a mentőknek

Minden szülő legrosszabb rémálmát élte át az az édesanya, akinek két gyermekét ütötték el a közelmúltban Móron, ám a mentők gyorsan a segítségükre siettek.

Két kislányt ütöttek el Móron a közelmúltban. Több szemtanú is azonnal a kislányok segítségére sietett és mentőt hívtak, akik perceken belül helyszínre értek és megkezdték a testvérpár ellátását. Az idősebb, 5 év körüli gyermek súlyos-, míg kishúga könnyebb sérüléseket szenvedett.

Nővére láttán a kisebb testvér borzasztóan megrémült, így az ellátás alatt az egyik mentőápoló minden megtett, hogy elterelje a gyermek figyelmét. Többek közt saját házi nyulairól is mesélt neki, aminek hatására a kislány megnyugodott.

A gyermekeket végül stabil állapotban szállíthatták kórházba. Miután mindkét gyermeket hazaengedték, a hálás család első útja a Móri Mentőállomásra vezetett. Hálásan mondtak köszönetet és gumicukorral, rajzokkal kedveskedtek nekik.

A kisebbik sérült nagyon boldog volt, hogy újra találkozhatott a segítségére siető egyik mentőápolóval, és izgatottan újságolta neki, hogy

a mentőben hallottak hatására sikerült rábeszélnie szüleit egy saját nyuszira, aki az életmentő után a Heni nevet kapta.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek