4 hónapnál régebbi cikk

Székesfehérvár után Ajkára, Veszprémbe, Szombathelyre, majd Győrbe érkezik a Louis Galéria
·Programokvásár·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Louis Galéria
Székesfehérvár után Ajkára, Veszprémbe, Szombathelyre, majd Győrbe érkezik a Louis Galéria
·Programokvásár·Utolsó frissítés: undefined

A budapesti galéria fő profilja az arany, ezüst, borostyán, porcelán, Zsolnay, antik tárgyak és órák felvásárlása, méghozzá kiemelkedő áron.

A Margit körút egyik igazi gyöngyszeme a Louis Galéria, ahol több mint 35 éve zajlik a műtárgyak felvásárlása és értékesítése. A budapesti galéria fő profilja az arany, ezüst, borostyán, porcelán, Zsolnay, antik tárgyak és órák felvásárlása, méghozzá kiemelkedő áron.

Az üzleti élet alapja a becsület, vallja Lakatos Lajos, a galéria vezetője, aki büszke a tisztességes üzleti gyakorlatára, amit a hazai és nemzetközi ügyfelek is nagyra értékelnek.

„30 éve ebben a szellemben végzem felvásárlói tevékenységemet. Büszke vagyok arra, hogy 5-ös minősítésű szakmai tevékenységemet nemcsak hazai magánszemélyek, hanem szállodák is igénybe veszik. Tisztességes üzleti szellemmel az ország bármely pontján felvásárolok akár teljes hagyatékot is” – mondta a Louis Galéria szakképzett műtárgykereskedője, aki hamarosan Ajkára, Veszprémbe, Szombathelyre, majd Győrbe érkezik érkezik.

Herendi és Zsolnay porcelánok, festmények, brilles ékszerek, antik tárgyak, teljes hagyatékok készpénzes felvásárlása az alábbi helyszíneken és időpontokban lesz majd:

  • Ajka - június 18., kedd 9.00-11.30-ig (Fitromax Panzió, Ajka, Rákóczi Ferenc utca 14.)
  • Veszprém - június 18., kedd 12.30-16.00-ig (Gizella Hotel, Veszprém, Jókai Mór utca 48.)
  • Szombathely - június 19., szerda 10.00-14.00-ig (Május 1 Étterem & Rendezvényhelyszín, Szombathely, Szent István Park 9.)
  • Győr - június 20., csütörtök 10.00-15.00 és június 27., csütörtök 10.00-15.00 (Generációk Művelődési Háza, Győr, Aradi Vértanúk útja 23.
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek