1 hónapnál régebbi cikk

A weboldalkövetés jelentősége
Fehérvár Médiacentrum fotója
funnelflow
A weboldalkövetés jelentősége

A kis- és középvállalkozások életében rengeteg olyan gyakran ismétlődő feladat van, amelyek tömérdek időt és energiát emésztenek fel. Ha ezeket szeretnénk gyorsan, mégis hatékonyan elvégezni, érdemes beszerezni egy olyan szoftver, amely automatizálja a folyamatokat.

A FunnelFlow ActiveCampaign szoftvere éppen ezt hivatott elősegíteni. Nézzük most meg, milyen funkciói vannak és hogyan is működik!

Miért hasznos egy marketingautomatizációs szoftver?

A FunnelFlow ActiveCampaign szoftvere világszerte ismert és elismert, számos vállalkozás alkalmazza eredményesen. Egy olyan eszköz, amely minden, a vállalkozás növekedéséhez szükséges eszközt biztosítani képes. Ide tartozik például az e-mail marketing, a CRM, az analitika, a tesztelés és a témánk szempontjából meghatározó weboldalkövetés is.

Ezek ráadásul egyéb hasznos funkciókkal, magyar nyelvű támogatással, másolható sablonokkal és prémium szolgáltatásokkal egészülnek ki. A szoftver közelebbről is megismerhető egy virtuális prezentáció keretein belül, sőt arra is van lehetőség, hogy 14 napon keresztül ingyenesen teszteljük. Ezt követően különböző időtartamra és díjcsomagokra lehet előfizetni, ha szeretnénk hosszú távon is kihasználni a benne rejlő lehetőségeket.

Ezzel foglalkozik a weboldalkövetés

A weboldalkövetés a szoftver által kínált mintegy 10 funkcióból az egyik legkiemelkedőbbnek tekinthető. Segítségével nyomon követhetők a látogatók és az érdeklődők, ezzel pedig pontosan azt kínálhatjuk nekik, amit keresnek. 

Megtudhatjuk például, hogy miért nem jutottak el a vásárlásig, pontosan hol akadtak el az oldalon, melyik aloldalról nem böngésznek tovább, hányszor néztek meg egy-egy adott oldalt és melyik a legnépszerűbb ezek közül. Ha megtudjuk a válaszokat ezekre a kérdésekre, kiderül majd számunkra, hogy weboldalunk mely részei nem kellően vonzóak az ügyfelek számára. 

Másrészt a weboldalkövetés segítségével a potenciális ügyfelek számára is személyre szabott ajánlatokat, leveleket tudunk majd küldeni. További haszna, hogy segítségével megcélozhatjuk a korábbi látogatókat, a megfelelő célzásnak köszönhetően pedig spórolhatunk a hirdetések költségein, illetve a hirdetési kampányok összeállításával is egyszerűbb dolgunk lesz. 

Takarítsuk meg az időt automatizált folyamatokkal!

A weboldalkövetés a szoftver sok más funkciójával egyetemben rengeteg munkaórát képes megtakarítani számunkra. Ezt az időt pedig más, fontosabb dolgokra fordíthatjuk. Többet foglalkozhatunk például a termékek vagy a szolgáltatások fejlesztésével, a már meglévő ügyfelekkel vagy az újak bevonzásával. Egy sokoldalúan használható marketing automatizációs szoftver amellett, hogy időt és energiát spórol számunkra, a vállalat bevételeinek növekedéséhez is hatékonyan hozzájárul.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek