A legfontosabb őszi kiegészítő: az esernyő sem lehet akármilyen
Fehérvár Médiacentrum fotója
pikist
A legfontosabb őszi kiegészítő: az esernyő sem lehet akármilyen

A legtöbben csak egy szükséges rosszként tekintenek az esernyőre, valójában azonban lehet belőle egy stílusos kiegészítő is. Ezek ugyanis nem egyszerű eszközök az eső elleni védekezésben, hanem sokkal többre képesek annál. 

Ősszel öltöztetnek, stílusossá és színessé teszik az összeállításunkat. Ehhez azonban arra van szükség, hogy megtaláljuk a számunkra tökéletes változatot.

Legyünk stílusosak a legtrendibb esernyőkkel 

A Taskam.hu-nál is beszerezhető elegáns esernyők különféle méretben és formában érhetőek el. A klasszikus, hosszú nyelű variációk sokkal esztétikusabbak és stabilabbak, így ideális megoldást jelenthetnek azok számára, akik előnyben részesítik a robusztus kialakítást. 

Ott vannak azonban a kompakt és összecsukható verziók, amelyek bármely női táskában kényelmesen elférnek, tehát tökéletesek azoknak, akik szinte mindig úton vannak. Aki nem akarja, hogy az egyik keze foglalt legyen az esernyő által, annak nincs is jobb, mint egy összecsukható ernyő.

Másik lehetőség a kupola alakú alternatíva, amely remek védelmet nyújt a szél és az eső ellen is. Mivel mélyebben fedik a fejet és a vállakat, így a frizuránk sem megy tönkre. A négyzet és téglalap alakú fajták viszont modernebbek, jobban illenek a városi életstílushoz. Az alapanyag azonban sokkal fontosabb, hiszen jelentősen befolyásolja a tartósságot és a funkcionalitást. A pongee szövet például igen tartós, ráadásul vízálló, gyorsan szárad és könnyű. Nincs ennél jobb választás.

Melyik esernyő segíti a kényelmet?

A váz anyaga szintén kiemelkedően fontos szempont. Az alumínium könnyű, míg a rozsdamentes acél ellenálló. A fanyelű esernyők tradicionálisak és elegánsak, de nehezebbek is, mint a modern anyagból készült változatok.

Ezen tényezők tehát mind fokozhatják a kényelmet, segítik a komfortot. Vitathatatlan azonban, hogy az adott esernyő nyitási mechanizmusa az egyik legfontosabb tényező. A manuálisak egyszerűbbek, tartósabbak és megbízhatóbbak, míg az automatikus működésűek egy gombnyomással nyílnak. 

Ezzel szemben az összecsukható esernyőket gyorsabban használhatjuk és marad plusz egy szabad kezünk. Aki gyakran kerül hirtelen esőbe, annak muszáj valamelyiket magánál hordania, ha nem akar állandóan megázni. De jó tudni, hogy egy esernyő nemcsak az eső ellen nyújt védelmet, hanem stílusos kiegészítőként is megállhatja a helyét.

Milyen típusok közül válogathatunk?

A Taskam.hu kínálatában szinte mindegyik típussal találkozhatunk. Akad gyermekeknek készült színes mintás esernyő, de vannak itt egyszerű feketék, összecsukható kockás verziók, de még letisztult sötét színű, sétabot alakúak is. Az tehát biztos, hogy itt nem lesz probléma megtalálni az ideális társat az esős őszi napokra.

A letisztult kék modell az év bármely szakaszában kihasználható. Praktikus, hiszen egyetlen gomb megnyomásával ki lehet nyitni és össze tudjuk csukni. Igazán elegáns, kiegészítő és a maga 116 centiméteres átmérőjével akár ketten is kényelmesen elférhetünk alatta.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek