Az NCIS új részeit forgatják Lovasberényben hétfőn és kedden
·Filmforgatás·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
CBS
Az NCIS új részeit forgatják Lovasberényben hétfőn és kedden
·Filmforgatás·Utolsó frissítés: undefined

A sorozat forgatása miatt lezárják a 8119-es mellékút egy részét. A környéket majd az NCIS: Europe című tízrészes spin-offban láthatjuk viszont.

Október 7-én és 8-án filmforgatás miatt lezárják a 8119-es mellékút Lovasberény és Nadap közötti szakaszát, derül ki Lovasberény honlapjáról. Südi Mihály polgármester azt írja: az önkormányzatot a helyszínen forgató Mid Atlantic Films arról tájékoztatta, hogy az érintett szakaszt csak Lovasberény Hársas bekötőút után zárják le, tehát a Hársas bekötőút és a falu közötti szakasz járható lesz hétfőn és kedden.

A feol.hu úgy tudja, hogy a szóban forgó helyszínen az NCIS című sorozat újabb részeit veszik fel. A tengerészeti nyomozók kalandjairól szóló sorozat forgatása már jó ideje zajlik egyébként Magyarországon, a stáb Budapest mellett az etyeki filmstúdióban is dolgozott már.

Az Index még júliusban arról írt, hogy az NCIS: Europe (aminek az IMDb szerint lehet, hogy NCIS: Tony & Ziva lesz a címe) tízrészes sorozatának forgatását kezdték meg Magyarországon. A Paramount+ bejelentette a mellékszereplőket, akik csatlakoznak Cote de Pablohoz és Michael Weatherlyhez, azaz Zivához és Tonyhoz. Az egyelőre premierdátum nélküli, de valószínűleg 2025-ben érkező spin-off sorozatban a két korábbi NCIS-szereplő újra életre kelti karaktereit. Isla Gie is csatlakozik a csapathoz, ő alakítja a páros 12 éves lányát, Talit.

A szereplők között ott lesz még Amita Suman (Árnyék és csontok) Tony biztonsági cégének műszaki vezetőjeként, valamint Maximilian Osinski (Ted Lasso) egy orosz hacker szerepében. Nassima Benchicou (Emily Párizsban) egy ex-ügynököt, James D'Arcy (Carter ügynök) pedig egy magas rangú Interpol-ügynököt alakít.

Az új széria összehozza Cote de Pablót, aki a 11. évad után távozott az eredeti sorozatból, és Michael Weatherlyt, aki a 13. évad után hagyta ott a szériát. A történet szerint Ziváról azt hitték, hogy meghalt, Tony pedig elhagyta a csapatot, hogy felnevelje lányukat. Később azonban kiderült, hogy Ziva életben van, és most közösen nevelik Talit Párizsban.

Nem ez az első hollywoodi produkció, amit Székesfehérvár környékén forgatnak az utóbbi időben. Nemrég például a Jack Ryan című kémsorozat egyes jeleneteit vették fel a First Fielden:

Kapcsolódó
Székesfehérvári jelenlét Hollywoodban: Jack Ryan

Néhány napja már elérhető az az amerikai sorozatepizód, melynek egyik jelenetét Székesfehérváron forgatták. A First Field a Jack Ryanben bukkan fel egy rövid időre.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek