4 évnél régebbi cikk

A legdivatosabb frizurák a 2019-2020-as őszi-téli szezonban
Fehérvár Médiacentrum fotója
shortcurlyhaircuts.net
A legdivatosabb frizurák a 2019-2020-as őszi-téli szezonban

Kreppelt hullámok, magasra tornyozott hajkorona vagy szögletesre nyírt rövid tincsek: ideje szemügyre venni a 2019-2020-as szezon őszi-téli frizuradivatját!

Végignézve a 2019-2020-as őszi-téli szezon frizurakínálatán, az első gondolatom az, hogy olyan, mint a kilencvenes évek. Élén a természetellenesen sűrű hullámokkal, melyeket annak idején - kreppelő híján - úgy próbáltam leutánozni, hogy apró tincsekben befontam a vizes hajamat és egész éjjel úgy aludtam. Aztán persze reggel, kibontva leginkább egy oroszlánra hasonlítottam. De legalább egy divatos oroszlánra...

Előbbi történetből nyilván már világos, hogy minden vagyok, csak divatszakértő nem. Ezért az előttünk álló hónapok hajtrendjeiről beszéljenek inkább a képek: egy jó kávé mellé összegyűjtöttem a legérdekesebb őszi-téli hajstílusokat. Még gondolkodom, ezúttal melyiket próbáljam ki, és őszintén szólva nem ígérem, hogy megmutatom nektek a végeredményt. Talán jobban járunk, ha maradunk a profiknál.

 

Minél magasabbra!

Ha csak nem sikerült pont ilyenre elfeküdnünk, ezek a magasra tupírozott frizurák még hétköznapibb változatukban sem valók rohanós reggelekre. Egyébként is jobb fodrászra bízni az ilyet. Van az az alkalom, amiért megéri, de készüljünk fel arra, hogy napokig nem fogunk tudni megszabadulni a fejtetőnkre kövesedett alkotástól.

Elő a kreppelőt!

A bevezetőben már említett szabályos apró hullámokból álló frizura még véletlenül sem a természet műve: aprólékos munkára és speciális eszközre van hozzá szükség. Viszont tulajdonképpen mindenkinek jól áll (ha nem feltétlenül a fejtetőről kezdi a hullámok gyártását).

 

Csak szabályosan!

A középen szabályosan elválasztott, szögegyenesre vágott végű frizura összeszedettséget és tudatos kontrollt sugall. Persze néhány nagyobb hullámmal azért ezt is meg lehet bolondítani.

 

Kacér fürtök

Hacsak nem természetes göndör a hajunk, ezek a bájos, nőies loknik sok munkát igényelnek, de annál hangulatosabb a végeredmény! Szilveszteri bulira szerintem különösen jól illik!

Hosszú és természetes

"Az épp csak felkeltem és már indultam is érzést" sugalló hosszú haj igazából gondos vágás eredménye. De mindenképpen csak ápolt és dús hajkorona esetén áll jól a viselőjének. Egyszerű és nagyszerű!

 

Szögletes haj, szögletes arc

Karakteres egyéniségeknek valóak ezek a határozott formájú, nyers stílusú rövid frizurák. Erőt és eltökéltséget sugároznak, és viselőjük biztosan nem marad majd észrevétlen!

 

Nem mind szép haj, ami fénylik

A fényesen csillogó tincsek üzenete elvileg a frissen mosott, vizes hatás lenne. Mégis inkább úgy néz ki az alábbi modellek haja, mintha napok óta nem lett volna idejük hajat mosni, és a teljesen lenyalt hatást próbálnák ellensúlyozni néhány, a homlokukba húzott tinccsel.

 

A hátratűzött hosszú haj

Bár a Trónok harcát nem láttam, elsőre valahogy annak a szereplői ugranak be ezekről a képekről, meg a Gyűrűk ura tündéi. De hiába is illik ez a fajta hajviselet a fantasy-k karaktereihez, a huszonegyedik századi mindennapokban, valljuk be, nem hatnak túl stílusosnak.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek