Önkormányzat

Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálata
Cím: 8000, Székesfehérvár Városház tér 2.
Az iroda telefonszáma: (22) 537-118
Az iroda fax száma: (22) 537-159
 
Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlése hatáskörében eljáró Székesfehérvár Megyei Jogú Város Polgármesterének 422/2021. (VI.4.) számú határozata alapján Székesfehérvár Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálatának ügyfélfogadási rendje 2021. június 9. napjától az alábbiakban szerint alakul.

A Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálatának személyes ügyfélfogadása előzetes időpontfoglalás mellett a következő ügycsoportokban:
 Szerda: 8:00-12:00 óráig
            13:00-18:00 óráig

Ügycsoportok:
-haláleset anyakönyvezésére irányuló eljárásban jegyzőkönyv felvétele,
-nem a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórházban történő szülés esetén a Székesfehérvári Születési Települési Támogatás Program keretében természetbeni támogatásként nyújtott babatakaró átvétele,
- föld eladása esetén a földre vonatkozó adásvételi szerződés hirdetményi úton való közlése iránti kérelem benyújtása,
-föld eladása esetén az elővásárlási jog jogosultjának az adásvételi szerződésre vonatkozó elfogadó vagy az elővásárlási jogról lemondó jognyilatkozatának átadása,
-talált tárgyakkal kapcsolatos eljárás,
-elhunyt személy eltemettetésével összefüggő, kegyeleti jellegű szociális ellátások igénylése
~ rendkívüli települési családvédelmi krízistámogatás megállapítása iránti kérelem benyújtása,
~ székesfehérvári veszélyhelyzeti kegyeleti települési támogatás megállapítása iránti kérelem benyújtása.
Időpontfoglalás:
telefonon:22/537-200
elektronikus levélben:ugyfelszolgalat@pmhiv.szekesfehervar.hu

A Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálatának telefonos ügyfélfogadási rendje:

 Hétfő:  8:00-12:00 óráig
           13:00-16:00 óráig
Kedd:    nincs ügyfélszolgáltatás
Szerda: 8:00-12:00 óráig
            13:00-18:00 óráig
Csütörtök: nincs ügyfélszolgáltatás
Péntek: 8:00-12:00 óráig


Az ügyfélszolgálat a fenti ügyfélfogadási időben a 22/537-200 telefonszámon és az ugyfelszolgalat@pmhiv.szekesfehervar.hu e-mail címen érhető el.


 A Polgármesteri Hivatal munkatársainak telefonos és e-mailes elérhetőségéről a https://www.szekesfehervar.hu/hivatali-telefonkonyv-1weboldalon tájékozódhatnak.

A papír alapú beadványok a Polgármesteri Hivatal Székesfehérvár, Városház tér 1., Városház tér 2. szám alatti épületeinek bejáratai mellett, az épületen belül elérhető gyűjtődobozban az alábbi időszakokban helyezhetőek el:
Hétfő:      8:00-16:00 óráig
Kedd:       8:00-16:00 óráig
Szerda:     8:00-16:00 óráig
Csütörtök:8:00-16:00 óráig
Péntek:     8:00-12:00 óráig


A kérelmek elektronikus úton történő benyújtása a továbbiakban is a https://epapir.gov.hu oldalon keresztül lehetséges. A kérelem benyújtásához ügyfélkapus regisztráció szükséges.

FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Emlékhelyek napja Fehérváron is, fecskehotel, madárkert, nyitott műterem Felsővárosban és százéves az ARAK. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, május 16-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Új parkoló a vasútállomásnál, pünkösdkor mesélnek a kiskertek, elballagtak a végzősök, negyedszer az elitben a hokisok. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. május 9-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Kezdődhet a Vasvári felújítása, gyerekparadicsom épült Maroshegyen, ókori forgatag Gorsiumban és másodszor is ezüstöt ünnepeltek a röplabdások. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, május 2-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Virágóra ötezer virágból, halünnep Palotavárosban, véget értek a Diáknapok, nagyot mentett a MÁV Előre. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 25-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Emléktáblát avattak Klebelsberg Kuno emlékére, száznegyven éves az Árpád technikum, megújult a baptista imaház és tematikus tanösvényt alakítanak ki a Rác-bányánál. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, április 18-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Együttműködés született a fehérvári fiatalokért, elindult a Közös ügyünk a zöldenergia elnevezésű konzultáció és sztárigazolás a Volánnál. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 11-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!