Önkormányzat

Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálata
Cím: 8000, Székesfehérvár Városház tér 2.
Az iroda telefonszáma: (22) 537-118
Az iroda fax száma: (22) 537-159
 
Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlése hatáskörében eljáró Székesfehérvár Megyei Jogú Város Polgármesterének 422/2021. (VI.4.) számú határozata alapján Székesfehérvár Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálatának ügyfélfogadási rendje 2021. június 9. napjától az alábbiakban szerint alakul.

A Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálatának személyes ügyfélfogadása előzetes időpontfoglalás mellett a következő ügycsoportokban:
 Szerda: 8:00-12:00 óráig
            13:00-18:00 óráig

Ügycsoportok:
-haláleset anyakönyvezésére irányuló eljárásban jegyzőkönyv felvétele,
-nem a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórházban történő szülés esetén a Székesfehérvári Születési Települési Támogatás Program keretében természetbeni támogatásként nyújtott babatakaró átvétele,
- föld eladása esetén a földre vonatkozó adásvételi szerződés hirdetményi úton való közlése iránti kérelem benyújtása,
-föld eladása esetén az elővásárlási jog jogosultjának az adásvételi szerződésre vonatkozó elfogadó vagy az elővásárlási jogról lemondó jognyilatkozatának átadása,
-talált tárgyakkal kapcsolatos eljárás,
-elhunyt személy eltemettetésével összefüggő, kegyeleti jellegű szociális ellátások igénylése
~ rendkívüli települési családvédelmi krízistámogatás megállapítása iránti kérelem benyújtása,
~ székesfehérvári veszélyhelyzeti kegyeleti települési támogatás megállapítása iránti kérelem benyújtása.
Időpontfoglalás:
telefonon:22/537-200
elektronikus levélben:ugyfelszolgalat@pmhiv.szekesfehervar.hu

A Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálatának telefonos ügyfélfogadási rendje:

 Hétfő:  8:00-12:00 óráig
           13:00-16:00 óráig
Kedd:    nincs ügyfélszolgáltatás
Szerda: 8:00-12:00 óráig
            13:00-18:00 óráig
Csütörtök: nincs ügyfélszolgáltatás
Péntek: 8:00-12:00 óráig


Az ügyfélszolgálat a fenti ügyfélfogadási időben a 22/537-200 telefonszámon és az ugyfelszolgalat@pmhiv.szekesfehervar.hu e-mail címen érhető el.


 A Polgármesteri Hivatal munkatársainak telefonos és e-mailes elérhetőségéről a https://www.szekesfehervar.hu/hivatali-telefonkonyv-1weboldalon tájékozódhatnak.

A papír alapú beadványok a Polgármesteri Hivatal Székesfehérvár, Városház tér 1., Városház tér 2. szám alatti épületeinek bejáratai mellett, az épületen belül elérhető gyűjtődobozban az alábbi időszakokban helyezhetőek el:
Hétfő:      8:00-16:00 óráig
Kedd:       8:00-16:00 óráig
Szerda:     8:00-16:00 óráig
Csütörtök:8:00-16:00 óráig
Péntek:     8:00-12:00 óráig


A kérelmek elektronikus úton történő benyújtása a továbbiakban is a https://epapir.gov.hu oldalon keresztül lehetséges. A kérelem benyújtásához ügyfélkapus regisztráció szükséges.

FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Így ünnepelt Fehérvár, képes összefoglaló a március 15-ei megemlékezésekről. Boros Judit az idei díjazott, átadták a Penna Regia díjat. Beköszöntött a tavasz, megnyitotta kapuit a pákozdi emlékpark. Megjelent a Fehérvár Hetilap legújabb száma, 2023. 03. 16-án. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Még mindig kevesen vesznek részt szűrővizsgálatokon, pedig a prevenciónál nincs fontosabb. Pár éven belül három-három sávosra bővül az M7-es autópálya Budapest és a Balaton között mindkét irányban és már lehet jelentkezni a 13. Versünnepre! Mindezekről és még sok minden másról is lehet olvasni a 202...

Fehérvár Médiacentrum fotója

Ötven éve szállítja töretlen lelkesedéssel a fehérváriak leveleit a kitüntetett postás, középpontba került a gyermekvédelem és a közlekedés volt a slágertéma. Minderről és még sok minden másról is olvashat a ma megjelent Fehérvár Hetilapban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Rajtunk nem múlhat, elűztük a telet Mohán. Az ápolókat ünnepeltük a hétvégén és új térfigyelő kamerák vigyáznak a város rendjére. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

A biztonság és a stabilitás a legfontosabb a 2023-as költségvetésben. Tizenegy ember életét mentették meg az igazi hősök, a törökországi tapasztalatokról mesélt Pavelcze László parancsnok és Klupács Péter mentőtechnikus. Mindezekől bővebben a legújabb lapszámban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Itt a farsang, áll a bál, erre csörög a király! Ti hogy tudjátok, a szalagos, vagy a csöröge az igazi farsangi fánk? Szerintünk ahány ház, annyi szokás. A magazinban természetesen az egyik fajta finomság receptjét is elrejtettük. Jó olvasgatást és sütögetést kívánunk!