7 évnél régebbi cikk

Barátságtalan időjárás, megtartott koncertek a FEZEN-en
Fehérvár Médiacentrum fotójaBarátságtalan időjárás, megtartott koncertek a FEZEN-en

Bár az időjárás okozott némi zavart a FEZEN menetrendjébe, a legfontosabb zenekarok fellépései nem maradtak el.

Ahogy arról írtunk, a hidegfront tegnap este Székesfehérvár térségét is elérte. Ez sokak számára, különösen azoknak, akik nem viselik jól a hőséget, üdítő lehetett, a FEZEN-en fesztiválozók azonban nem feltétlenül örültek a heves széllökésekkel és esővel járó frontnak. Este például biztonsági okok miatt kiterelték az embereket azon színpad előtti részről, ahol a Within Temptation koncertezett. A zenekar azonban ugyan rövidített programmal, de megtartotta a show-t a Fehérvár Színpadon és a Tankcsapda is rendben lement. Az utolsó szabadtéri program a Kertben volt, ott a Paradicsom koncertezett.

Egyedül Milky Chance-t kellett leállítani, de ők spontán lementek a színpad mellé és egy akusztikus koncertet nyomtak rajongóiknak. Változás volt még, hogy a Dub FX átkerült a sátorba, de show-juk lement gond nélkül. Információink szerint bár voltak, akik a kialakult helyzet miatt hazamentek, a többség jót bulizott.

A Tankcsapda Facebook oldalán köszönte meg a FEZEN munkatársainak és rajongóinak a tegnap estét. Mint írták, "hatalmas köszönet illeti a FEZEN Fesztivál munkatársait, a Tankcsapda stábot, az illetékes hatóságokat, és nem mellékesen benneteket kitartó közönséget, hogy a tegnapi időjárás ellenére is, a Tankcsapda koncert, ha nem is eredetileg elképzelt formájában, de egyáltalán létrejöhessen. KÖSZÖNJÜK!"

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek