7 évnél régebbi cikk

Sálak a fákon: Fehérváron is elindult a jótékonysági akció
Fehérvár Médiacentrum fotójaSálak a fákon: Fehérváron is elindult a jótékonysági akció

Az Amerikából elindult kezdeményezés lényege, hogy egy nem használt sálunkat a fán vagy villanyoszlopon átkötve, karácsony közeledtével az ismeretlenekre is gondoljunk, és egy apró gesztussal segítsünk egy-egy hajléktalanon. Örömmel írjuk, hogy Fehérvár is csatlakozott a jótékonysági akcióhoz.

A karácsony és a hideg idő közeledtével egyre többet gondolunk szeretteinkre, ajándékokat veszünk nekik. A Sálakat látsz a fákon karácsonykor? Kövessük Fehérváron is a kezdeményezést cikkünkben viszont arról az akcióról adtunk hírt, mellyel a kevésbé szerencsés embereken is segíthetünk egy-egy sál jól látható kihelyezésével. A hajléktalanok számára indult jótékonysági tevékenységhez Fehérvár csatlakoztott, az első sálak már meg is jelentek a belvárosban.

Kedden nap közben három sál jelent meg a Varkocs-szobor mögötti közlekedési tábla oszlopán, melyek mindegyike egy nap alatt gazdára is talált. Kaufer Tamás sportolónak, aki itt Fehérváron elindította a karácsonyi jótékonysági akciót, nem ez az első tette, amivel a rászorulókon segít. 

A témában a Fehérvár TV is készített egy összeállítást.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek