2 évnél régebbi cikk

A Szent Kristóf Ház gondozottjai főztek rászorulóknak
·Multimédiajótékonyság·Utolsó frissítés: undefined
A Szent Kristóf Ház gondozottjai főztek rászorulóknak
·Multimédiajótékonyság·Utolsó frissítés: undefined

Egy tál forró étellel, ajándékcsomaggal, és szívből jövő, igaz szeretettel ajándékozták meg a Szent Kristóf Ház különleges képességű lakói a Kríziskezelő Központ ellátottjait.

A fiatalok egész délelőtt azon dolgoztak a Mol Aréna Sóstó konyhájában, hogy egy tál meleg étellel örömet okozzanak hajléktalan embertársainknak karácsony közeledtével.

A Szent Kristóf Ház különleges lakói tudják, milyen fontos a segítségnyújtás-különösen a közelgő ünnepek alkalmával.

A kedves meglepetés ötlete pedig maguktól a ház gondozottjaitól jött, akik még a zsebpénzüket is beleadták az alapanyagok beszerzésébe. De nemcsak ők, a Városgondnokság és az önkormányzat is hozzájárult a jótékony célú akcióhoz.

A munkából Mészáros Attila alpolgármester is kivette a részét. Elmondta, példaértékű a fiatalok kezdeményezése, melyhez az első hívószóra csatlakozott a város.

A fiatalok ajándékcsomagokat is készítettek, szaloncukor, finom pogácsa és ropogós alma került a zacskókba. És persze, amit nem lehet becsomagolni, az a szereteten túl az elfogadás hangsúlyozása.

Ezzel az üzenettel érkezett meg a Kríziskezelő Központhoz aztán a finom ebéd, melyet a hajléktalanok között osztottak ki.

A Szent Kristóf Ház lakói ezen a különleges szerdai napon közel 100 főnek szereztek örömöt, és mutattak példát mindenkinek arról, hogy bárki képes segíteni, mosolyt csalni olyan arcokra is, akik a hétköznapokon kénytelenek nélkülözni.

Borítókép: Körtvélyes Tivadar
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek