2 évnél régebbi cikk

Légy Te is Angyal! - Célba értek a karácsonyi kívánságok a Fejér Megyei Gyermekotthonban
·Kultjótékonyság·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Pál Loránd
Légy Te is Angyal! - Célba értek a karácsonyi kívánságok a Fejér Megyei Gyermekotthonban
·Kultjótékonyság·Utolsó frissítés: undefined

Átadták az ajándékokat a Fejér Megyei Gyermekotthonban az Ifjabb Ocskay Gábor Alapítvány által szervezett Légy Te is Angyal! jótékonysági akció keretében.

Hatodik alkalommal indította útjára a Légy Te is Angyal! akciót az Ifjabb Ocskay Gábor Alapítvány, amely során a Fejér megyei gyermek- és lakásotthonokban élőket ajándékozzák meg.

A gyerekek idén is összeírták kívánságaikat (összesen 257 érkezett), amelyeket a jelentkező angyalok szinte egy szempillantás alatt teljesítettek.

A kívánságot (is) tartalmazó ajándékokat december 6-áig kellett eljuttatni az adománygyűjtő pontokra, majd december 21-én adták át az apróságoknak a Fejér Megyei Gyermekotthonban. Mondanom sem kell, hatalmas volt az öröm!

Kapcsolódó
A Fejér Megyei Gyermekotthon 172 gyermekének kívánságait teljesíti az Ifjabb Ocskay Gábor Alapítvány adventkor, keresik az angyalokat

Megkezdődött az adományozók toborzása az Ifjabb Ocskay Gábor Alapítványnál, ahol idén is rengeteg kisgyermek karácsonyi kívánságát szeretnék valóra váltani.

"Nagyon örülök, hogy idén is el tudtunk jönni, és amiatt kifejezetten boldog vagyok, hogy a ‘90-es évek után szinte az összes fehérvári sportklub újra összeállt egy jó cél érdekében. Köszönöm szépen a kosárlabda, a kézilabda és a futball képviselőinek, hogy a hívó szóra azonnal mindenki igent mondott és rengeteg édességet és sporteszközt gyűjtöttek a Fejér Megyei Gyermekotthon lakóinak" - mondta Ocskay Zsuzsanna, az alapítvány kuratóriumának elnöke.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek