7 évnél régebbi cikk

Gazdáira támadt egy kutya Sárbogárdon, egy férfit a fehérvári Szent György kórházba szállítottak
·Hírekkutya·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotójaGazdáira támadt egy kutya Sárbogárdon, egy férfit a fehérvári Szent György kórházba szállítottak
·Hírekkutya·Utolsó frissítés: undefined

Gazdáira támadt egy kutya a Sárbogárdhoz közeli Sárszentmiklóson. A család egyik tagját súlyos sérülései miatt a szésfehérvári Szent György kórházba szállították.

Információink szerint a megvadult a sárbogárdi eb egy körülbelül 70 kilós kaukázusi juhászkutya, és a támadást az a hibás döntés okozta, hogy a család egy tüzelő nőstényt hozott mellé. A két kutyát szabadon hagyták, a hím erre megvadult és azért, hogy a nőstényt megvédje, rátámadt a saját gazdáira. Úgy tudjuk, hogy a kutya először az anyát támadta meg, majd a segítségére siető fiának esett.

A férfit súlyos sérülései miatt a székesfehérvári Szent György kórházba szállították és az éjszaka megműtötték. A kórház tájékoztatása szerint a férfi a teste több területén szerzett sérüléseket, jelenleg a traumatológián van, de már jobban van. 

Ahogy a Fejér megyei Rendőr-Főkapitányság szóvivőjétől, Kiss Z. Edwardtól megtudtuk, a rendőrök kivonultak a helyszínre, de a család nem kért rendőri intézkedést, feljelentést nem tettek. Bűncselekmény vagy szabálysértés gyanúja nem merült fel, az eset ingatlanon belül történt, a ház tulajdonos pedig elismerte a hibát.

Úgy tudjuk, hogy a kutyára altatás vár.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók