5 évnél régebbi cikk

Autóvásárlók figyelem! - Új tematikus műsorral jelentkezik a Vörösmarty Rádió
Fehérvár Médiacentrum fotójaAutóvásárlók figyelem! - Új tematikus műsorral jelentkezik a Vörösmarty Rádió

Szerdán délutánonként kettőtől háromig új műsorral bővül a Vörösmarty Rádió kínálata, amelyben Bokányi Zsolt műsorvezető és Wilcsek Róbert értékesítő abban segít a hallgatóknak, hogy mire érdemes odafigyelni, ha autót szeretnénk vásárolni.

Szerdától új műsorral jelentkezik a Vörösmarty Rádió, amelyben kettőtől háromig az autóvásárlást és az ehhez kapcsolódó témákat, égető kérdéseket vesézi ki és nyújt segítséget Bokányi Zsolt, műsorvezető és Wilcsek Róbert, autóértékesítő. Legyen az nullkilométeres vagy többéves használt jármű, mindig érdemes különböző szempontokat figyelembe venni, hiszen többszázezer vagy akár többmilliós kiadásról beszélünk. „Mit kell nézni az autókereskedőben, az autókereskedésben és az autóban – ezt járjuk körül minden héten. Szakértőnk, Wilcsek Róbert az év értékesítője volt az egyik ismert autómárka kereskedésben. Azt gondolom, hogy ezzel a szakmai háttérrel lesz igazán hiteles az új műsor” – mondta Bokányi Zsolt.

A Vörösmarty Rádió műsorvezetője szerint rengeteg olyan probléma, kérdés adódik egy-egy autóvásárlás kapcsán, amelyről érdemes, sőt kell is beszélni.

Kezdve onnan, hogy mit kell megnézni, ha felnyitjuk a motorháztetőt, egészen odáig, hogy milyen jogi eszközök állnak rendelkezésünkre a vásárlással kapcsolatos vitás kérdések rendezésére.” 

De szó lesz például a magyar és a külföldi autóvásárlási szokásokról, vagy arról, hogy egy többéves használtautó esetében milyen reális elvárásokkal érdemes kiválasztani a legmegfelelőbbet. „Szerdánként régóta fut már a Motorsport című műsorunk, most ez kiegészül az új tematikus műsorral, így gyakorlatilag délután kettőtől négyig a járműveké lesz a főszerep a rádióban” – árulta el Bokányi Zsolt. Tehát a Vörösmarty Rádió új tematikus műsora, amely az autóvásárlást helyezi előtérbe, minden szerdán kettő és három óra között lesz hallható.

Annak is érdemes a Vörösmarty Rádióra tekernie, akit az élet egyéb területei is érdekelnek, hiszen az adó munkatársai azon dolgoznak, hogy mindenki megtalálja az érdeklődésének megfelelő műsort. Jelenleg több mint húsz tematikus magazinra fülelhetünk, többek között van irodalmi, informatikai, gasztronómiai, vadászati és ingatlanokkal foglalkozó műsor is. Választék van bőven!

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek