5 évnél régebbi cikk

Ingyenes közönségtalálkozót rendez április 26-án a Vörösmarty Rádió
Fehérvár Médiacentrum fotója
facebook.com/vorosmartyradio
Ingyenes közönségtalálkozót rendez április 26-án a Vörösmarty Rádió

A Vörösmarty Rádió Székesfehérvár egyetlen közösségi közszolgáltató rádiója, melynek a helyi tájékoztatás és a tájékozódás elősegítése az elsődleges feladata. Az igényes, informatív tartalom mellett általában kevesebb szerep jut a szórakoztató elemeknek, most azonban egy kicsit kiszakadva a hétköznapokból, közönségtalálkozót szerveznek koncerttel, játékkal, bulival. Az április 26-i program részleteiről Herzog Csillát, a Vörösmarty Rádió vezetőjét kérdeztük.

Miért fontos a rádiónak ez a közönségtalálkozó?

Két dolog miatt is. Egyrészt azért, mert a huszonnégy órás adásidő sokszínű és igényes tartalommal való megtöltése igen nagy kihívást jelent a munkatársaim számára. Jelenleg több mint húsz tematikus magazinműsorunk van – például környezetvédelem, nyelvoktatás, orvosi tanácsadás, építkezés témakörében, csak hogy néhányat kiemeljek közülük. Ezek mind szakértői közreműködéssel készülnek. Így természetes, hogy ez a közönségtalálkozó azt a célt is szolgálja, hogy bemutassuk őket a közönségnek és megköszönjük a szakértői tevékenységüket, hogy napról napra, hétről hétre rendelkezésünkre állnak, és a munkánkat segítik. Másfelől nagyon fontosnak tartjuk a közönség megszólítását, kicsit máshogy, mint megszoktuk. A rádiós munka kissé magányos tevékenység, annak ellenére is, hogy a közösségi portáloknak köszönhetően egyre bővülnek az interaktív kapcsolattartási lehetőségek. A kollégáim nevében is mondhatom, hogy szeretjük, ha a hallgatóinkkal lehetőség nyílik a személyes kapcsolatfelvételre, a beszélgetésre, a találkozásra.

Milyen korosztályra számítotok, egyáltalán kiknek szól a program?

A hallgatottsági mérések azt mutatják, hogy a Vörösmarty Rádiót húsztól kilencven évesig mindenki hallgatja. A közönségtalálkozót este nyolctól rendezzük, reményeink szerint több korosztályt is meg tudunk szólítani, akik vonzónak találják a programot. Már csak azért is, mert az este első részében helyi zenészek lépnek fel. A huszonévesek, a harmincévesek, de akár a retrókedvelő hallgatóink is láthatnak, hallhatnak csemegéket. Egy kellemes helyszínen eltölthetünk egy tartalmas estét, a hallgatóink megismerkedhetnek a műsorvezetőinkkel, a szakértőinkkel, kérdezhetnek tőlük, és közben értékes zenei programban is részük lesz. A közönségtalálkozóra mindenkit várunk, és ígérjük, hogy most inkább a szórakoztató elemek kapnak hangsúlyt, a zene és a könnyed beszélgetés. Ezt két ikonikus műsorvezetőnk is biztosítja Schéda Zoltán és Kiss György személyében.

Még több részlet a Fehérvár Televízió videójában:

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek