7 hónapnál régebbi cikk

Ingyenes sportolási lehetőség indul Székesfehérváron
Fehérvár Médiacentrum fotója
Simon Erika
Ingyenes sportolási lehetőség indul Székesfehérváron

Először rendezik meg Fehérváron az Őszi Sportmámort: lesz önvédelmi foglalkozás, kondi torna és örömtánc is.

Magyarországon a lakosság 59 százaléka nem sportol. Ezen a statisztikán szeretne javítani az Önkormányzat a Fejér Megyei Szabadidősport Szövetséggel karöltve, ezért szeptember 19. és november 29. között különféle mozgásos foglalkozásokon vehetnek részt a mozogni vágyók.

„Bár városunkban számos ingyenes mozgásforma vár mindenkit, de érdemes ezzel a lehetőséggel is élni. Kaptunk segítséget az Aktív Sportért Államtitkárságtól, együttműködik az önkormányzat a Fejér Megyei Szabadidősport Szövetség is”  – tudtuk meg Östör Annamária egészségügyi, sport- és társadalmi fenntarthatóság tanácsnoktól.

Az Őszi Sportmámor idején a Kodály Zoltán Általános Iskola tornatermében várják az érdeklődőket. Lesz örömtánc, önvédelmi foglalkozás, és fitt tréning is, melynek során a fitnesz különböző formáit mutatják be.

Jelentkezni a helyszínen lehet, tiszta talpú tornacipőben és sportöltözetben. A kéthónapos időszak letelte után sem maradnak a fehérváriak ingyenes mozgási lehetőség nélkül: a Nyitott Tornatermek programjai mellett a Fejér Megyei Szabadidősport Szövetség tervezi az országos és uniós programokban részvételt, hogy minél többen kezdjenek el sportolni. Bővebb információ kérhető a 06 30 227 4309-es telefonszámon.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek