5 évnél régebbi cikk

Mit viseljünk az év utolsó napján?
Mit viseljünk az év utolsó napján?

2018 legutolsó blog bejegyzésében mi mást, vennénk górcső alá, ha nem a szilveszteri divatot. Hiszen rövidesen itt az év utolsó napja, ami sokaknak a hatalmas bulizást, a táncot, és az önfeledt szórakozást jelenti. Röviden összefoglalva ilyenkor szinte mindent szabad, legalábbis öltözködési szempontból…

Úgyhogy bátran viseljünk azokat a darabokat, amiket más napokon féltve őrzünk a gardróbunk legmélyén! De fontos alapszabály, hogy igényesek, és ne közönségesek legyünk! Lehetünk feltűnők, lehetünk bevállalósak, de azért igyekezzünk nem átesni a ló túloldalára.

 
ALKALMI SZOKNYÁK, ÉS RUHÁK - Egy elegánsabb szoknya és/vagy ruha egy kötelező alapdarab, szuperül bevethetjük szilveszterkor, de akár random baráti összejöveteleken, vagy elegánsabb business meetingekre esetleg színházba is elmehetünk benne. Úgyhogy ha még nem lapul belőle a szekrényetek mélyén egy igazán időtálló darab, akkor itt az ideje megkeresni a tökéleteset. Imádni fogjátok, hogy van egy örök „B” terv, mely a gyakorlatban nagyon sokszor - így szilveszterkor is – „A” tervvé nőheti ki magát. Főleg, ha az a bizonyos kis fekete A-vonalú, ezáltal tökéletesen takarja a karácsonyi bejgli „nyomait”.

 

NADRÁG AZ ÉV UTOLSÓ NAPJÁN IS?! - Természetesen ilyenkor sem kötelező szoknyát vagy ruhát viselni, sőt. Egy jól megválasztott, vagány nadrágos outfit legalább annyira trendi, mint egy szoknyás. Kényelmes, és nem korlátoz mondjuk tánc közben, sőt nem is fázol benne hajnalban hazafelé. Egy klasszikus magas sarkúval kiegészítve pedig egyenes tíz pontos viselet. Te mit gondolsz?

 

MERÉSZ MÍDEREK - A kényelmesebb, és standard megoldások után evezzünk egy kicsit merészebb vizekre. A szilveszteri buli időszaka ugyanis jó lehetőséget biztosít az extravagánsabb ruhadarabok, és kiegészítők bevetésére. Hiszen mi lehetne jobb alkalom egy kövekkel dekorált, tollakkal díszített vagy éppen csillámokkal szórt felsői, esetleg szoknya kipróbálására, ha nem ez a mostani? Ezért, ha van kedvük, és az egyéniségünk is elbírja, akkor elő a merész míderekkel, és topokkal, magasított derekú szoknyákkal vagy nadrágokkal, kapjunk fel egy blézert vagy bőrdzsekit, és irány a szilveszter! Szuper menő, és abszolút vagány, én nem tudok betelni vele.

 

JÖHETNEK A TOLLAK IS - Az extrémebb őrületek kedvelői idén a flitterek mellett a tollakat is kipróbálhatják a szilveszteri outfitjükben. Leginkább tollakkal díszített miniszoknyák formájában lopták be magukat a szívünkbe, nagyon különlegesek és igazán sikkesek, nem gondoljátok? Tökéletesen kiemelik egyébként a nőies alakot, és kifejezetten jól hangsúlyozzák a csinos, vékony lábakat.

 

HELLO, BAROKK - Mint minden télen, idén is divatosnak számítanak a barokk mintás ruhadarabok. A különleges, díszes motívumok kifejezetten elegáns összhatást eredményeznek, ugyanakkor a flitterekhez hasonlóan szintén optikailag erősítenek. Így ezeket a feltűnő és dekoratív ruhadarabokat - elsősorban nadrágokat - vékony hölgyeknek ajánljuk igazán, akkor, ha úgy érzed, ráfér a lábadra egy kis optikai tuning. Ha pedig hozzám hasonlóan szerelembe estél, ám nem tudod magadon elképzelni a mintát, válassz barokk mintás kistáskát: egyszerű ruhákkal szuperül kombinálhatod később is, és garantáltan mindenki imádni fogja!

 

BÁRSONY – LÁZ - A barokk mintához hasonlóan óriási népszerűségnek örvend a titokzatos és elegáns bársony is, az üzletek kínálatában egyre szélesebb választékban találhatunk bordó, fekete, sötétzöld vagy éppen mélykék bársony blézereket, táskákat, nadrágokat, sőt, akár statement nyakláncokat is.


CSODÁS CSIPKE - Mi mással is zárhatnánk a ruhák sort, mint a csodás csipkével. Egy finom csipke felső, egy jó szabású szoknyával önmagában garantált a siker, szinte minden esetben elegáns, ugyanakkor lágy, nőies végeredményt kapunk. Télen sem szabad megijedni ettől a különleges anyagtól, melegebb ruhadarabokkal és harisnyával is tökéletesen megállja a helyét. Az elegánsabb, csipkés darabokat tartalmazó szettekhez pedig érdemes egy különleges hajfonatot, vagy egy laza kontyot készíteni, egyszerűen mesésen mutatnak majd együtt.

 

SZILVESZTERI LÁBBELI TREND – Ilyenkor a cipőben is minden divat, ami csillog, és extravagáns Hölgyeknél az arany és az ezüst az abszolút trend, de itt is megjelenik a csipke minta, ahogy a flitter is! Az urak esetében a hegyes, ám de kerek orr a divat, legyen akár varrott mintás, csatos vagy eltérő színű fűzős is, ilyenkor minden divat.

(Fotók forrása: pinterest.com)

 

Amennyiben úgy érzed, hogy lenne még kérdésed a szilveszteri öltözékeddel kapcsolatban, vagy jól jönne egy kis támogatás a hozzád illő darabok beszerzésében, akkor ne habozz a segítségemet kérni, az Alba Plaza jóvoltából ingyenesen. További infókért és időpontfoglalásért kattints ide!

Borítókép: kovacs.v.orsolya
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek