4 évnél régebbi cikk

Lélegzetelállító videón láthatjátok az őszi köntösbe burkolózó Velencei-tavat
Lélegzetelállító videón láthatjátok az őszi köntösbe burkolózó Velencei-tavat

Itt van az ősz, itt van újra! - de nem vártuk ezt a mondatot. Persze amellett, hogy a napsütötte időszak felett szépen lassan átveszi az uralmat szeles, esős és borús időjárás, igencsak impozáns képeket produkálhat az átállás. Most a Velencei-tóról mutatunk olyan felvételt, amelyben még ha csak kezdetlegesen is, de felfedte az évszak a szomorkás arcát. A látvány mindenért kárpótol.

Még mindig hódítanak a drónokkal készült felvételek, így minden nap újabb, látványosabbnál-látványosabb darabok lepik el az internetet. 

Amikor beindult a madártávlatból való videós őrület, akkor azt hittem, hogy gyorsan kifutja magát ez a műfaj, de a képeket megtekintve azt kell mondjam, hogy egyszerűen nem lehet megunni a gyönyörű légi produkciókat, ugyanis mindig tudnak valami újat mutatni - akár olyan helyszínről is, amelyet már ezerszer láttál.

Ilyen felvételre bukkantam a YouTube-on a Velencei-tóról, amelyet ismerünk már, mint a rossz pénzt, ám az augusztus végi, koraőszi orcáját mutató állóvizet olyan szögből kapták lencsevégre, ahonnan garantáltan nem láttad még. A helyszín Agárd, illetve Gárdony, a drón pedig a tó közepéig repül, ahol aztán kört leírva mutatja meg a környék szépségeit, sajnos zenei aláfestés nélkül (a videó nézése közben bátran ajánlom Hans Zimmert vagy Ramin Djawadit).

A felvételt Eisenberger Ferenc készítette, tovább böngészve YouTube-csatornáját pedig számos impozáns felvételt találhattok még. Többek között levideózta a 2018-as Velencei-tavi nádast, illetve megörökítette a zirci Tündérmajor szemkápráztató tájait.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek