4 évnél régebbi cikk

Tűz volt a nagykarácsonyi Mikulásházban, kiégett a Mikulás szobája
·Hírektűz·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Facebook.com/aholamikulaslakik
Tűz volt a nagykarácsonyi Mikulásházban, kiégett a Mikulás szobája
·Hírektűz·Utolsó frissítés: undefined

Alig egy napja nyitott meg az idei szezonra a nagykarácsonyi Mikulásház, és máris tragédia történt: tűz ütött ki a Mikulás dolgozószobájában.

A Mikulásház Facebook-oldalára tették ki az értesítést, miszerint november 18-án reggel tűz ütött ki a legendás nagykarácsonyi épületben.

"A mai nap folyamán, mint azt már a hírek is megírták, kigyulladt a Mikulásház egyik szobája. Sajnos a legfontosabb helyiségünk, a MIKULÁS irodája, melyben mindenünk odaveszett! Holnap nap folyamán elkezdjük a rekonstrukciós munkálatokat! Előre láthatólag, és bízunk benne, hogy a szombati napon már újra tudjuk a családokat fogadni. Bármilyen segítséget szívesen fogadunk!
 Nagy Zoltán: 0670/434-3103

Üdvözlettel: A mikulás és a manók!"

A duol.hu cikke azt írja az esetről:  "Hétfőn reggel 7 óra körül érkezett a bejelentés a tűzoltókhoz, hogy kigyulladt a vasárnap hivatalosan is megnyílt nagykarácsonyi Mikulásház. A lap megkeresésére Szabó-Bisztricz Anett, a megyei katasztrófavédelmi szóvivő a történtekkel kapcsolatban elmondta, a sárbogárdi hivatásos tűzoltók két szerkocsival vonultak ki. Az ingatlanban senki nem tartózkodott, amikor az épület egyik szobájában egy szekrény környezetében 12 négyzetméter lángra kapott. A kiérkező lánglovagok a tüzet eloltották, és megakadályozták a tűz tovább terjedését, így a tetőszerkezet is megmenekült. A tűzoltók átszellőztették az épületet."

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek