4 évnél régebbi cikk

Játék: megtalálod az egeret a mókusok között?
·Kultjáték·Utolsó frissítés: undefined
Játék: megtalálod az egeret a mókusok között?
·Kultjáték·Utolsó frissítés: undefined

Újabb pofás feladattal jelentkezett a rejtvények hazai fenegyereke, Dudolf, aki ezúttal 118 mókus közé csempészett be egy egeret. Mondanom sem kell, hogy rendesen megizzasztott minket a keresés. Ti megtaláljátok a cincogót?

Ismételten egy trükkös képrejtvényt készített a feladványok magyarországi nagymestere, Dudolf, alias Dudás Gergely, aki a 2015 decemberében megosztott karácsonyi pandakeresős játékával gyorsan világhírnévre tett szert.

A vicces kis feladatot azóta több mint száznyolcvanezren osztották meg, Dudolf pedig annyira belejött a rejtvényesdibe, hogy szinte megállás nélkül gyártja le a nehezebbnél-nehezebb alkotásokat. Ezt persze ne úgy képzeljétek el, hogy napi szinten kergeti őrületbe lelkes rajongóit, hanem évszakok, jeles ünnepek, vagy az egész világra kiható eseményre reflektálva hozza tető alá agyafúrt rajzait.

A mostani feladvány a manapság igencsak markánsan fellépő őszre reflektál: 118 mókus között rejtett el egyetlen egeret, és persze ezúttal sem egyszerű megkülönböztetni a mókás állatokat egymástól. Sok sikert, kelleni fog!

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek