4 évnél régebbi cikk

Játék: megtalálod azt a nyuszit, amelyiknek nincs párja?
·Kultjáték·Utolsó frissítés: undefined
Játék: megtalálod azt a nyuszit, amelyiknek nincs párja?
·Kultjáték·Utolsó frissítés: undefined

Ismételten trükkös feladványt osztott meg a rejtvények hazai fenegyereke, Dudolf, aki ezúttal 29 nyuszi között rejtett el egy olyan nagyfülűt, akinek egyedi a mintázata. Mondanom sem kell, hogy ezúttal is hosszú percekig ültünk a feladat fölött. Ti megtaláljátok azt az egy ugrifülest, amelyik magányosan tengeti a napjait?

Újabb agyafúrt képrejtvénnyel jelentkezett a feladványok magyarországi nagymestere, Dudolf, alias Dudás Gergely, aki a 2015 decemberében megosztott karácsonyi pandakeresős játékával lett világhírű.

A kedves kis játékot azóta több mint száznyolcvanezren osztották meg, Dudolf pedig annyira elcsípte a rejtvények megrajzolását, hogy szinte minden héten meglepi rajongóit friss és ropogós, igencsak fondorlatos alkotással. Persze a játékmester nem szimplán véletlenszerűen, hanem évszakok, jeles ünnepek, vagy az egész világra kiható eseményre reflektálva hozza tető alá agyafúrt rajzait: így született meg nemrég egy halloweeni és egy őszi állatkeresős feladvány is.

Dudolf mostani fejtörője még nem a telet (bár a következőnek sanszos, hogy köze lesz a Mikuláshoz), hanem a vidám kis tapsifüleseket helyezi előtérbe: 29 nyuszika között rejtett el egyetlen olyan pamacsfarkút, amelynek nincsen párja, azaz egyedi szőrmével büszkélkedhet. És hát persze ezúttal sem olyan egyszerű megkülönböztetni a mókás állatokat egymástól. Ti megtaláljátok a kis árvát? Hajrá, hajrá!

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek