4 évnél régebbi cikk

Játék: megtalálod a macskát a denevérek között?
·Kultjáték·Utolsó frissítés: undefined
Játék: megtalálod a macskát a denevérek között?
·Kultjáték·Utolsó frissítés: undefined

Halloween alkalmából újabb rajzos feladvánnyal jelentkezett Dudolf. A magyar grafikus ezúttal 165 denevér közé rejtett 1 macskát. A képrejtvényen kívül ezúttal egy videót is posztolt, amiben bemutatja, hogyan készíti a grafikákat.

Minden eddiginél nehezebb rajzos feladványt készített Dudolf, azaz Dudás Gergely. A grafikus néhány éve egy csapásra lett világhírű, amikor egy rakás hóember között rejtett el egy kósza pandát. Az interneten iszonyú sebességgel terjedt el a képbámulós-bogarászós feladvány, a legtöbb online portál foglalkozott Dudolf egyre szaporodó játékaival, és szépen lassan megszokottá vált: ha valamilyen egész világot megmozgató esemény zajlik vagy jeles dátum közeleg, arra a magyar művész is reagál a maga módján.

A téma így tehát most a közelgő halloween: a 165 denevér között egyetlen macska bújt el. Ezúttal azonban különösen nehéz megkülönböztetni az állatokat egymástól. A képrejtvényt ebben a posztban lehet hosszú percekig vizsgálni a megfejtésért:

Ha nem ment, akkor a megoldást annak a videónak a végén is láthatjuk, amit a halloweenes játékkal együtt posztolt a grafikus. A pár perces filmben azt is végignézhetjük, hogyan rajzolta meg Dudolf a denevéres-macskás játékot:

Borítókép: Facebook/Gergely Dudás - Dudolf
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek