3 évnél régebbi cikk

Játék: megtalálod a fürtös báránykát a Mikulások között?
·Kultjáték·Utolsó frissítés: undefined
Játék: megtalálod a fürtös báránykát a Mikulások között?
·Kultjáték·Utolsó frissítés: undefined

Mikulás alkalmából újabb képes rejtvénnyel rukkolt elő Dudás Gergely, aki ezúttal egy bundás barit rejtett el az Északi-sarkon tanácskozó Nagyszakállúak sokaságában. Mit mondjak? Hát nem ilyen agyzsibbasztóra számítottam a gondosan bekészített bakancsomban, de Dudolf Télapója már csak ilyen! Ti megtaláljátok a pufók gyapjast a Mikik között?

Dudás Gergely a 2015 decemberében megosztott karácsonyi pandakeresős játékának köszönhetően lett egy csapásra világhírű, azóta pedig szinte minden héten jópofa, ám annál ördögibb feladványokkal szórakoztatja fejtörőkre ácsingózó rajongóit.

Így a rébuszok magyarországi istenkirálycsászára jóvoltából az évek során már számos agyafúrt talánnyal találkozhattatok: többek között egy halloweeni, egy őszi állatkeresős, egy nyuszis párkereső, egy téli Mikulásos, egy tavaszi méhecskés, egy húsvéti mintakereső, egy nyárváró aranyhalacskás, egy dzsungeles-kígyós, egy strandos különbségkereső, egy pillangós, egy pufók cirmosos, egy halloweeni csillagos, vagy egy egérkés és egy nyuszkós feladattal is.

Dudás Gergely ezúttal a télre, azon belül is a jó öreg Miklósra helyezi a fókuszt: megszámlálhatatlan vidáman fecsegő Mikulás között rejtett el egyetlen bársonyszőrű juhot, amely fodros bundájának köszönhetően tökéletesen beillik a Télapók arcszőrzeteinek végeláthatatlan tengerébe. Már csak sapka kell rá, és mehet is ajándékot osztani. Jó keresgélést és boldog Mikut!

Borítókép: Facebook/Gergely Dudás - Dudolf
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek